26. lokakuuta 2009

hitaasti mutta varmasti, hiekkalinnamme osa 1

hiekkalinnamme eli kotimme namibiassa. tältä tämä näyttää ulkoa katsottuna. paritalon puolikas. pihaa on ihan mukavasti. kerroksia talossa on siis kaksi. niin sanotut oleskelutilat löytyvät alakerrasta ja ylhäällä ovat makuuhuoneet.

mies pihalla lempipuuhassaan, mutta peseekö se oikeasti autoa noin kaukaa??

parveke on meidän makuuhuoneeseen kuuluva, vähäisellä käytöllä oleva. minua on aina kammoksuttanut tuollaiset tyhjän päällä olevat parvekkeet. mutta onhan siitä ihan kätevä puistella mattoja ja vuodevaatteita. tuulettumaan niitä ei sitten voikaan jättää, tiedätte varmaan jo miksi. kerrataan nyt vielä kuitenkin, että hiekasta löytyy vastaus. kuvassa on vielä miehen työauto, monen kuukauden odotus palkittiin, mutta vain hetkeksi. viime viikolla miehen kollegat olivat ajaneet sen lunastuskuntoon. onneksi henkilövahingoilta vältyttiin.



takapihaa ja kuten kuvasta näkyy on se lähes kokonaan ihanan viihtyisästi laatoitettu harmailla laatoilla. mutta kelpaa tuossa silti makoilla. viime huhtikuun jälkeen olen tosin ottanut aurinkoa vain kerran ja sekin meni pieleen. oli kuitenkin liian kylmä bikineille, joten makoilin bikinit päällä peiton alla. ei toiminut, ei. noh, enpä ainakaan palanut.

palaan taas asiaan. pian ikkunoiden pitäisi olla niin puhtaat, että kehtaa ottaa kuviakin.

2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

no heippa. ihmettelimmekin jo, että mitä on tapahtunut, kun blogi ei päivity lainkaan, onkohan kaikki ok. tosin veljekset soittelevat tossa, niin uskoimme, että kaikki on hyvin. ja nyt on ollut ihana lukea uusia ja jälleen uusia tekstejä. m on varmasti onnensa kukkuloilla (tulipa muuten sanottua osuvasti) tuolla dyynien päällä. eivät tosiaan hypyt näytä niin isoilta mutta sitä varmasti ovat, epäilemättä. ja kotinne näyttää kauniilta, nyt vasta sain jotenkin kokonaiskuvaa siitä millainen se oikeasti on. pihan kasvillisuus on näköjään tollasta on/off-tyyliä. iso puu ja miten sen nyt sanoisi, pystyyn kuollut jokin kasvi... vielä kun saamme sisätiloista jonkinlaista kuvaa kokonaisuudesta. toivoisin niin pääseväni perheen kanssa teidän luoksenne. kaipaan niin seuraanne ja tahtoisin halia teitä. mutta halit ja suukot tulevat keskimäisen veljeksen mukana. täällä illat ovat jo tosi pimeitä ja viileitä. en nyt puhuisi vielä kylmistä, vaikka sitä ne kuulemma ovat. oikein pukeutumalla ei ole kylmä. joinakin öinä käydään toki pakkasilla mutta ei vielä mitään päiväpakkasia ole ollut. inskun kirje on jäänyt kiireiltä kirjoittamatta, allu lupasi jatkaa sitä tällä viikolla, katsotaan kuinka käy. kalle reissailee mutta osin on kotonakin. minä jonkin sortin tienhaarassa elämäni kanssa, tai siis työn osalta. menen ammatinvalintatesteihin 11.11, katsotaan mitä siellä saadaan tuloksena. jos sieltä saisi apua tähän työongelmaan. mutta ainakin positiivisin mielin eteenpäin mennään, elämä on ihanaa ! haleja ja terkkuja ! K

jenni kirjoitti...

hei!! joo ja tuota pystyyn kuollutta kasviakaan ei enää ole, koirat söivät sen pois. nyt ruukussa on vaan tukikeppi kasville. katsotaan jos saisin otettua kuvia sisältä. tänään siivoillaan ahkerasti, joten ehkä sitten kelpaa ottaa kuviakin. tienhaarassa täälläkin, olisi tarjolla fyssarin töitä vapaaehtoisena, mutta en tiedä raaskinko luopua MYO:sta, en ainakaan ihan vielä. vaikka hirmuinen hinku olisi oman alan hommiin. katsotaan nyt josko ensi vuonna ottaisin jotain bilogiaa tms.. opetettavaksi, mutta kun vielä ainakin hirvittää open saappaisiin astuminen ilman mitään kunnon tietotaitoa, nyt olen ainakin oppinut sen, että siinä tarvitsee kyllä hirmuisesti taitoa, esivalmisteluja jne...
terveisiä sinne!! pukeutukaa lämpimästi!