23. maaliskuuta 2009

maanantai toivoa täynnä ja kotipuuhastelua

ihan ensimmäisenä, kun vielä muistan haluan huomauttaa osoitteestamme. jos joku on jo ehtinyt laittaa postia niin se ei todennäköisesti ole tullut perille eikä tulekaan. tylysti on vaan käännytetty namibiassa takaisin suomeen. kotiosoite ei ole sama kuin postin jakeluosoite. vasta vähän aikaa sitten huomasin ettei meillä ole postilaatikkoa eikä postia ole tullut ollenkaan. jokaisella on oma postilokero postin konttorissa ja sekin tietysti maksaa erikseen. me olemme nyt siirtäneet postin miehen työpaikan lokeroon. kirjeitä odotellaan siis edelleen!!!

keskiviikkona menen tutustumaan ja ns. työhaastatteluun paikalliseen fysioterapiapaikkaan. niin jeeees!!! ehkä kotirouvan päivät vähenevät... viime viikko on mennyt niin martin lumoissa, että kodin kunnossapito on jäänyt olemattomaksi. tänään on siis tiedossa pyykkausta ja siivousta. imuria ei ole, rikkakihveli ja luuttu siis pääsevät testiin. onneksi verissä on niin syvällä tuo siivoaminen, että eiköhän se noillakin onnistu. aikaa ja polvia se vaan vaatii. semmoista siis tänään. päivä on vielä nuori, joten iltapäivällä ehditään varmasti vielä rannalle kävelemään.

tänään tulee kuukausi täyteen siitä, kun suomesta lähdimme. aika on mennyt nopeasti ja samalla tuntuu kuin olisi ollut täällä jo ikuisuuden. mieli kiitää usein heinäkuuhun, jolloin ehkä toivottavasti tullaan suomeen!!! ikävä hiipii mieleen, toistaiseksi se on ollut suhteellisen helppo väistää, mutta silti se on koko ajan mukana. pikkuveliä on ikuinen ikävä. ja voi mummo!! niin ihanaa, kun kommentoit!!

ps. lotta!! lopetiksä oikeesti tän lukemisen??

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, uusia postauksia. Meidän hyppyrotta-Patulta terveisiä Martille! Ja laitapa joskus vaikka mailiin tai Facebookkiin se teidän osoite, jos siis se sieltä Matin työpaikalta kulkeutuu sullekin.

jenni kirjoitti...

hei!! terveiset vastaanotettu hyppyrotta-patulta haukahdusten kera. aavikkorotta-shakaali-martti lähettää takaisin.

osoite löytyy heti tuosta profiilin alta, blogista siis.

siivous vaikeutui heti alkuunsa. vettä ei tule ja pölypuuhkaakaan en omista. ranta siis odottaa.

aliisa kirjoitti...

aavikkorotta-shakaali-martti on fantastinen! niiiiiin suloinen, miten hän voi? onko jo kotiutunut?

terveisiä täältä
Turussa sataa loskaa, on +-0. harmaata. monday, bloody monday...
mieli kaihertaa aurinkoon!
kevään voi kuitenkin haistaa ja eilen oli ihana ilma, linnut sirkutti ja aurinko paistoi.

2,5viikon päästä lähdetään norjaan laskemaan, sitä odotellessa..

rapsutuksia maralle!
laita siitä kuvia lishää ja sit teiän asunnosta:P
uteliaisuus on loputon;)

Unknown kirjoitti...

juu lopetin, oli pakko. ei tämä nainen kestä tätä katkeruutta. ei vais, joka päivä käyn kurkkaas joko on tullu lisää tekstiä! pus ja halaus ainolta uudelle poikaystävälleen!

jenni kirjoitti...

kevättä kohti siellä ja me mennään talvea kohti täällä. norjassa on varmasti huipuhienoa laskea, varsinkin jos aurinko paistaa!!
martti on alkanut kotiutumaan ja jo vähän leikkimäänkin sekä tekemään pieniä tihutöitä, joka on varmasti vielä tässä vaiheessa oikein hyvä juttu.asuntoesittely on tulossa jossain vaiheessa kyllä!!

pus ja halaus komistukseltamme takaisin sinne pienelle sulottarelle. oisin voinu vaikka uskookin että lopetit, pistähän kuulumisia joku päivä tulemaan!! pus ja halaus sullekin ihan multa.

Unknown kirjoitti...

Juu ryhdistäydyn nyt ku saa elämän taas ruotiin, on vähän sattunut ja tapahtunut ja meni arki ihan kupperskeikkaa, mutta loppupeleissä kunnon säikähdyksellä selvittiin, joten kaik taas hyvin. Paitti maan edelleen täällä ja sä siellä.