11. maaliskuuta 2009

mokkulanetti toimii !!!

mistä sitä taas aloittaisi?? kolmas yö on nukuttu namibian tähtitaivaan alla, jäljellä on vielä reilu tuhat yötä... jotenkin ollut aika haikea fiilis viime päivinä ja hullu ikävä kotia, missä kaikki on tuttua, voi soittaa puhelimella ja vaihtaa kuulumisia, juoda vettä hanasta, syödä mitä tahansa pelkäämättä vielä pahempaa vatsatautia, mennä nukkumaan ilman kauhukuvia yöllisistä ei-kutsutuista vieraista ja olla ilman nihkeän hikistä ihoa.

että ei tämä ihan paratiisimaista ole, vaikka puitteet siihen kyllä löytyy. heti pikimmiten, kun saan siirreltyä kuvia koneelle kamerasta laitan niitä tulemaan. meri pauhaa koko ajan, siitä tykkään, se on jotensakin rauhoittavan kuuloista. nyt olen yksin kotona, mies on töissä, mutta kävi hetki sitten tuomassa tämän nettimokkulan ja hieman lounastamassa, lounastauko on tunnin verran klo 13-14, jolloin osa kaupoistakin on kiinni, hieman kuin siesta.

eilisen iltapäivän kuljeskelin walvis bayn kaduilla, walvis bay on aika karun näköinen kaupunki, matalia rakennuksia. selkeä ruutukaava suunnistaa, autoilla en silti vielä uskaltanut, kun ei ole tuota kv-ajokorttia, eikä vakuutusyhtiö olisi kovin suopea minua kohtaan, jos jotain kävisi. mutta kortti pitäisi saada siis pian, että pääsen täältä langstrandilta liikkeelle. jos en ole jo kertonut aiemmin niin kerron ainakin nyt, että tämä langstrand on kahden kaupungin välissä oleva pienehkö lomailu -ja asuinalue rannalla, josta löytyy muutama hotelli ja kaksi ravintolaa, pieni kioski ja kauniit maisemat. täältä on 15 km matka molempiin kaupunkeihin (walvis bay & swakopmund). swakopmundissa olen käynyt kerran ruokakaupassa, se oli mukavan oloinen pikkulomakaupunki. ruokakaupassa oli muuten aikamoinen yllätys paikallinen hintataso. lähes sama kuin suomessa, tavaraa tuodaan niin paljon namibian ulkopuolelta.

aurinko paistaa tänään siniseltä taivaalta, eilinen oli sumuinen päivä eikä niin kuuma kuin edelliset. kai kotirouvan pitäisi alkaa puuhailemaan päivittäisiä toimiaan, kuten purkamaan miehen matkalaukusta vaatteet kaappiin. apua!!! kuuluuko se nyt oikeasti minun hommiin??

2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

Moi!

Vaikka se iho välillä on hikinen ja päivä on kuumimmillaan, nauttikaa. Ehditte kyllä nauttia tästä toisenlaisesta ihoa kostuttavasta ilmastosta kyllä vielä. Täällä nimittäin satelee jotain epämääräistä taivaalta ja maa on ihan loskassa...
Terveisin lenkkeilijä Maskusta

jenni kirjoitti...

Ihana masku!!! Nautitaan nautitaan. Tänään on jo suht viileä päivä ja nahkeus poissa.