4. maaliskuuta 2009

that's so tripping!

siellä ne merileijonat (ehkä oikeasti kuitenkin hylkeet, merileijona kuulostaa vaan niin pal paremmalta) taas lepäili tiistaina, tällä kertaa rauhallisemmin kuin viime perjantaina. en päässyt ratsastamaan, mutta huomenna torstaina lähdetään 6.30 aamulla eräälle viinitilalle, mies koittaa tehdä töitä läppärinsä kanssa ja minä pääsen ratsastamaan pitkin viinitilan maita, viinitila on tunnin ajomatkan päässä ja ratsastamaan on lähdettävä varhain. huomiseksi on luvattu 35 astetta jälleen kerran.

satama-aluetta edelleen, toisella laidalla asustavat merileijonat.

jos katsoo oikein tarkasti niin merileijonien laiturin voi nähdä tuolla vaalean rakennuksen edessä. kun renkaat toisessa laiturissa loppuvat, sen jälkeen on pieni merileijonien valtakunta, melojia näkyy myös paljon harjoittelemassa.

eilen illalla löydettiin mukava panimo, jossa sai perusruokaa ilman turhantärkeää hienostelua. muina iltoina olemme eksyneet paikkoihin, missä tarjoilijoita vilisee valtavat määrät ja joku kaataa lasiin lisää juomaa koko ajan ja varmistelee kaiken menevän hyvin. tämä oli perusbaari pitkine pirttikalusteineen. vaihteeksi virkistävää, torakoitakin juoksenteli maassa!


tässä vielä muutama kuva hotellin altaalta, missä olen viettänyt paljon aikaa. kuumaan auringonpaisteeseen on niin mukava nukahtaa, rakastan sitä tunnetta.iina!!!! meilläkin on ikävä sinua ja teitä kaikkia. ihanaa, kun luet minun blogia. kummisedältä pusipusi ja halihali!!!!

2 kommenttia:

aliisa kirjoitti...

voi ihanata! koitahan jaksaa kirjotella ja ladata kuvia- Turussa on floskaista ja on ihana fiilistellä aurinkoisilla sivuilla. Etenkin mua viehätti ne pingviinit! Niiiiiin suloisia!

Auto on aika vaikuttava- siinä on varmaan mahtavat lisävarusteet?

ps. onko gavin rajahin liikettä tullut vastaan:P

Katsan blogi kirjoitti...

Arvoisat Jenni ja Matti!

Toivottavasti Jenni jaksaa kirjoitella yhtä hienoa tekstiä jatkossakin. Kun sä insinööri paiskit töitä nahka ruskeana. Matti varmaan kertoo ketkä täällä kirjoittelee.
Terveiset täältä Maskusta.

"ei ole samaa puhua häristä kun olla areenalla"

Terv.Perhe Kallio+ Samuli ja Iina on tässä kans.