27. maaliskuuta 2009

laatikoiden keskellä

muuttokuorma saapui lopulta eilen!!! autotalli on täynnä pahvilaatikoita, eilen purin muutaman keittiölaatikon ja olo oli kuin jouluna!!! voi sitä paperin ja ihastuksen määrää, kun omat rakkaat kipot kuoriutuivat papereista. mies hyräili onnellisena saadessaan oman television paketista ulos. tänään purkaminen jatkuu. ongelmaksi vain koituu se, että minne tavarat mahtuu. lienee on lähdettävä lipasto-ostoksille. mitään hyllyjä, lipastoja tms ei asunnossamme ole.

oma peitto omilla lakanoilla pääsi heti viime yönä viereen. love it. ja se tuoksuikin niin meiltä. tuttu ja oma tuoksu. turvallinen uni.

mies osti tänään lisää nettigigoja tai puolikkaan sellaisen tarkemmin sanottuna, joten kuviakin saa taas pian latailla, tosin se niiden pakkaaminen on vieläkin arvoitus minulle. toivottavasti ei kuitenkaan ylivoimainen. huomenna menemme katsastamaan autoja, me like it. lähes kolmen viikon vankeus alkaa riittämään, myös miehelle. olen alkanut tuskastumaan tilanteeseen, että en pääse ihmisten ilmoille kuin iltaisin. ja silloinkin vain spar-kauppaan. mies tekee pitkää päivää, joten kaikki on kiinni, kun hän saapuu kotiin paitsi tuo spar-kauppa. toisinaan mies myös haluaisi vaan istahtaa alas ja ihmetellä hetken eikä lähteä heti spar-kauppaan. eikä mies myöskään halua katsella tiuskivaa minua tai mykkäsuu-minua. auto varmasti helpottaa tilannetta paljon, minä voin mennä miten huvittaa ja tutustua naapurikaupunkeihin paremmin. joka kerta, kun niissä käy löytää kuitenkin jotain uutta ja kiinnostavaa. walvis bay ei ole enää yksi katu, jonka varrella on shop prite, spar ja mr.price. tietääkö joku mr.price kaupan?? kauhukuvia näin ensimmäisen walvis bayn vierailun jälkeen siitä, että muita vaatekauppoja ei ole ja mr.price tulee olemaan minun kauppani seuraavat kolme vuotta. toki sieltä varmasti kivaakin löytyy, toki toki.

mitä teidän vkl-suunnitelmiin kuuluu?? ihanaa kevätsäätä toivottavasti. meille nuo autokaupat, muuttokuorman purkaminen ja urheilu. eilen tehtiin miehen kanssa diili (muistathan vielä rakas?) että viikonloppuna urheillaan kunnolla. punaviiniä ja olutta täällä kuluu ihan luvattoman paljon. se ikään kuin kuuluu iltaan. ei huolta, minulla kuluu ehkä tuo yksi terveellinen lasillinen illassa. mutta kuluu kuitenkin.

muak.

8 kommenttia:

Jussi kirjoitti...

Täälläkin autokaupaa tiedossa. Taitaa Jenni sun valkoinen Williamskin lähteä uuteen kotiin viikonloppuna.

Jussi kirjoitti...

taidan antaa noi typot kaupan päälle...

jenni kirjoitti...

typot??
tuhannesti kiitos!! olet korvaamaton!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kultaseni, voi urheilu jäädä vähemmälle viikonloppuna.
Täytyy täällä töissä alkaa katsos juomaan kaljaa ja grillaamaan antilooppia... Asiakkaiden kanssa tietty.
Rakastan silti.

Unknown kirjoitti...

täällä helsingissä lunta tuivertaa ja suomessa on muutenkin ajankohtaan nähden poikkeuksellisen kylmää. Noooh, eipä tarvitse kiihkoilla kasvihuoneilmiöstä. Auringonpaistetta kuitenkin on koko ajan enenevissä määrin joka on ihanaa. Lämmittävää kevätaurinkoa. Meidän viikonloppuun kuuluu kotipuuhastelua. Olohuone ja vähä eteinenkin saa uuden maalipinnan. puolivälissä homma on, vesa jo tuolla taas teippailee. sitten haetaan uus matto.

Unknown kirjoitti...

Tapasimme Markun tänään Turun Stokkalla ja hän kertoi blogistanne, no tietty sitä piti heti alkaa lukeen.Teillä tuntuu olevan kesä ja meillä talvi. Tultiin tuossa äsken lumitöistä,jokos teillä on lunta ikävä ! Koetetaan saada lumi kuva liitetyksi tänne.
Mara näyttää kivalta kaverilta. Totteleekos suomee vai namii ?
Terkkuja Raisiosta Tuke ja Mellu

Katsan blogi kirjoitti...

Joo eipä tosiaan ehkä mitää ihanaa kevätsäätä, eilen ja yöllä tuli taas lunta... Aaargh ! Minä odotan jo niin kevättä, tulis jo. Kuntoilua kuului viikonloppuun, jatkuu tänään. Ja lököilyä. KKIA

jenni kirjoitti...

tervetuloa uudet lukijat tule ja mellu!! laittakaa ihmeessä suomikuvia, tosin kommentteihin niitä ei ehkä voi liittää, mutta s-postitse ainakin.

jenni; minäkin voisin tilata kuvallisen asuntoesittelyn, millä väreillä maalaatte?

KKIA; mistä sitä lunta voi riittää?? ehkä kesästä tulle sitten tuplasti lämpimämpi. mediän kovasti puhumamme kuntoilu on jäänyt ihan minimiin, maran rantakävelyihin. ehkä tänään tilanne korjaantuu. nyt loikkaus teidän puolelle, taisi jotain olla kovasti koukuttavasta tunteesta siellä, ymmärrän!!