22. maaliskuuta 2009

aurinko ja kuumaa hiekkaa.

mielettömän hienoa viikonloppua olemme saaneet viettää. perjantaina jatkettiin torstaisia illan istujaisia uusien tuttavien kanssa ja vierailimme walvis bayn klubeilla, kolmessa paikassa, joista yhteen loppujen lopuksi jäimme. klubeiksi kutsutaan suht rähjääntyneen oloisia tiloja, joissa soi musiikki kovaa eikä voi istua taikka jutella. huutaminen, tanssiminen ja juoman tilaaminen jäävät ainoiksi vaihtoehdoiksi. ikissagirlit sekä upanddownit soivat täälläkin.

lauantaina ja tänään aurinko on hellinyt ja polttanut meitä. se on niin petollinen, koska tuuli on suht vilpoinen niin kuumuutta on vaikea huomata ennen kuin tulee sisätiloihin. mutta jälleen kerran tahdon sanoa, että aurinkorasva on ahkerassa käytössä. ajoimme autolla hiekkadyyneille, ensimmäisellä kerralla jäätiin heti jumiin hiekkaan. paikalliset tulivat apuun ja sanoivat taas kerran, että vain toyotaan voi luottaa täällä, toyotan nimeen vannotaan hyvin kuuluvasti. muut autot ovat turhia näissä olosuhteissa. ja jos on niin onnekas, että omistaa landcruiserin niin mikään ei voi mennä pieleen.ilmanpaineiden laskeminen auttaa, paikallisten autoiluvarustukseen kuuluu painemittari, miehelle se on tulossa muuttokuorman mukana.
mutta juu, perille päästiin, kun kaikki säädöt olivat kohdallaan. dyynit ovat kauniita, pehmeitä ja kuumia. ja ennen kaikkea korkeita, kuvista korkeuserot eivät välity, mutta todellisuudessa korkeutta riittää. hop!!tänne katsomaan!! alapuolella on meidän asuinalue langstrand sekä pari mukavaa kuppilaa huikeine maisemineen. huomatkaa, että tuossa toisessa kuvassa näkyy dyyneillä auto, siellä mekin ajettiin.


taas mennään juuttumatta hiekkaan tällä kertaa, sunnuntaiaamuna. juoksutreeniä dyynejä alas ja ylös. tekee oikein hyvää, on tuo liikkuminen jäänyt vielä niin vähälle. yksi hyvältä vaikuttava ratsastustalli ja kuntosali on onneksi bongattu. toistaiseksi dyynit vie vielä voiton, ainakin kuntosalista!! me taidettiin tosin olla ainoat, jotka jalkautuivat autosta, mönkijöitä täällä on PALJON!! niillä voi mennä ihan minne vaan, firmoja, jotka järjestävät erilaisia retkiä tunnista muutamaan vuorokauteen on myös PALJON.


hiekkakuono marttikin viihtyi mainiosti hiekassa, välillä jopa epäilyttää, että onko siinä hiukka aavikkorotankin verta, niin vikkelästi hän osasi liikkua ja varpaat ovat ihan erillään toisistaan, joten kipuaminen ja syvässä hiekassa liikkuminen näyttää olevan helppoa.

tänään uskaltauduimme kokeilemaan ostereita lounaalla. ihmiset syövät niitä paljon, lapsetkin. osteri käteen ja hulaus suuhun. hiukkasen tabascoa ja mustapippuria. maku oli lähellä silliä, koostumus jotain aivan muuta, ei tullut meistä kavereita. simpukat ovat herkullisia täällä ja ranta on niitä täynnä. pitäisi tutustua aiheeseen tarkemmin niin ehkä minäkin osaisin yksi päivä hakea omat simpukat rannasta.tänään on vielä tarkoitus mennä katsomaan auringonlaskua dyyneille tai desertille niin kuin paikalliset sitä kutsuvat. ainut vaan, että greyn anatomia tulee 18-19. suurin piirtein kaikki seuraamani tv-sarjat näkyvät täällä ja samoilla tuotantokausilla mennään, muutama jakso ehkä jäljessä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ou jee

Anonyymi kirjoitti...

aila-mummo tästä blogin lukemisesta on tullut minun aamujeni kohokohta kaiiki kuulostaa niin kivalta.on kortteisenmäessäkin dyynit.ne vaan on lumesta.rakkaita terveisi teille molemmille

jenni kirjoitti...

hyvä mummo!!!
paljon rakkaita terveisiä sinnekin!!