24. maaliskuuta 2009

hiekka on uusi ystävämme

pikkuhiljaa olen alkanut tottumaan tuohon hiekan läsnäoloon. sitä on kaikkialla, illalla se narskuu jo hampaitten välissä, hiukset ovat ihan täynnä, minulla alkaa olemaan aikamoinen surffitukka jo, kampaaja pitäisi varmaan siis löytää täältä. lattiat ovat hiekkakerroksen peittämiä, lakanat. kaikki.

dyyneillä hyppiminen ja juokseminen on kuitenkin todella hauskaa puuhaa ja siinä sivussa mukavan raskasta. eilen auto hyytyi puoliväliin dyyniä, koska ilmanpaineita ei oltu laskettu joten päätimme juosta dyynin päälle. martti teki sen leikiten, mutta minulla ja miehellä nousi lievä verenmaku suuhun, keuhkoparat. ylös päästiin ja toiselle puolen dyyniä hypittiin taas alas. hullun touhulta se varmasti vaikuttaa, mutta mitä siitä. avojaloin ollaan menty. upottava hiekka tekee oikein hyvää jaloille eikä kengät jalassa etenemisestä tule oikein mitään. ehkä jotkut lumikenkätyyppiset kengät voisivat toimia.

kuvia tulee sitten lisää, kun saadaan uutta energiaa nettiyhteyteen. 1 giga on lähes mennyt 2 viikon aikana. kuukausiliittymään ei voi saada kuin 1 gigan ja semmoinen meidän tarvitsee hankkia, nyt me on ostettu erikseen 1 giga, joka maksaa 80 euroa, joten 160 e kuukaudessa on liikaa. tai sitten voisin opetella pakkaamaan kuvat pienempään kokoon niin lataaminen ei veisi niin paljon. lets see.

tänään on taas lämmin ja kaunis auringonpaiste. ollut jo aamusta asti. yleensä aamuisin on ollut sumuista ja usvaa, vasta joskus 12-13 on alkanut kirkastua, jos on kirkastunut ollenkaan. aamulla käytiin martin kanssa pitkällä rantakävelyllä, taitaa tulla laiskanpulskea päivä tänään, eilen siivosin enkä oikein keksi mitään kotipuuhia enää paitsi että pyykkiä voisi pestä ja hiekkaa tietysti lakaista.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Martti on ihana <3 ja nimi tosi osuva:)kaiholla kattelen teijän dyynejä... meillä ne on tehty lumesta, nyt sitä on taas PALJON, KASOITTAIN!!!
tove

jenni kirjoitti...

heissan!! siellä oli tainnut sataa lunta. auts. tässä vaiheessa maaliskuuta se ei taida aiheuttaa riemunkiljahduksia... terveisiä sinne!!

Anonyymi kirjoitti...

Vai urheilua dyyneillä... mä kyllä ymmärsin eilen kun sinne soitin, että teikäläiset istu jossain paikallisessa soittoruokalassa ;-)

T. Jusbet

jenni kirjoitti...

raskas urheilu vaatii raskasta ruokaa. soittoruokaloissa on tullut istuttua kyllä ihan liikaa, mutta minkäs teet, kun työ sitä vaatii.

Unknown kirjoitti...

suosittelen että opettelet pakkaamaan noita kuvia vähän pienemmiksi. JA TILAAN KUVALLISEN ASUNTOESITTELYN!

Unknown kirjoitti...

vesa on jenni.

Katsan blogi kirjoitti...

Moiks !

Olit käynyt meijän blogissa... :) Ihanaa ! Heh, mulla vaan ei ole niin hienoa verbaalista kykyä kun sulla, sun tekstejä ihana lukea.
Kuullaan !

K&K ja I&A

Unknown kirjoitti...

luettu ja viestiin vastattu.

jenni kirjoitti...

jennivesa, pyyntönne on otettu vastaan. esittely tulossa.. ensin tarvitsee vaan opetella se pakkaus. pikaohjeita? mieheltä ei irtoa.

K&K I&A, ihanaa ihanaa!! kyllä sun verbaliikka on tasokkaampaa ja miljoona kertaa selvempää!! ehkä näin saadaan itsestämme irti enemmän, tiheämpiä postauksia. allulla menee hienosti koulussa!!

lotta; kuin myös. luettu ja vastattu.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Matti sai sen lavaauton jota odotti.Luulin että liikuitte siellä aavikolla aasilla tai kävellen pitkä keppi kädessä kuten afrikassa. Nyt on kuvista päätellen pitkiä aavikkomatkoja tiedossa terv iskä

jenni kirjoitti...

M-iskä taitaa olla matin iskä. ?? Mun iskä voisi myös olla M, matti hänkin, mutta on isi ei iskä :))
itse asiassa matti saa varmaan tänään oman autonsa, mutta sillä varmasti myös yritetään valloittaa aavikko. lava-auto sekin, mutta harmillista kyllä se ei ole neliveto, joten hiekkaan juuttumisia on tiedossa monta monta lisää.