30. syyskuuta 2009

keskiviikon keskipäivä

hiljaisuus. lähes lämmin aurinko. meren voimakas tuoksu. pitkä aamulenkki. ilo puutarhurimme uudesta työstä. odotus.

niin, täällä rannikolla on uskomattoman hiljaista. rauhallista ja unenomaista. aurinko paistaa ja melkein voi tuntea jo lämmön. marraskuu on yhä lähempänä ja sen pitäisi tarkoittaa jo melkein kesää. en malta odottaa hamesäätä.

voi olla, että olen jo aiemmin kertonut puutarhuristamme, joka käy meillä joka toinen viikko laittamassa pihan kuntoon. herttaisen ja ahkeran oloinen mies. puutarhuri on ollut ilman vakituista työtä jo kauan aikaa kunnes viime viikolla tärppäsi ja puutarhuri sai oikean työn. puutarhuri ei silti halua jättää paikkaansa meillä mikä sopii minulle vallan mainiosti. eihän meillä varsinaisesti ole mitään pakottavaa tarvetta puutarhurille, mutta tykkään tästä paikallisesta kontaktista, tykkään jutella hänen kanssaan ja kuulla heidän elämästään.

huomenna aloitan työt MYO:ssa. kevyt aloitus, vain pari liikuntatuntia. mielessä pelejä ja leikkejä. hiukan jännittää kuinka saan reilut parikymmentä lasta ja nuorta haltuun. eiköhän se siitä. ajattelin hieman tarkkailla tilannetta tämän ja ensi viikon, kuulostella lasten tarpeita ja sitten mennä niiden mukaan. hauskoja pelejä kuitenkin tiedossa, toivottavasti myös lasten mielestä.

tänään päästään pitkästä aikaa agilityyn. jee!!! vieläköhän mara ja hilda muistaa jotain??

Ei kommentteja: