8. syyskuuta 2009

levottomat jalat

pitkästä aikaa niin paljon kaikkea meneillään etten oikein tiedä mistä aloittaa. mieli on levoton. huomenna starttaan vajaan viikon mittaiselle reissulle. olen niin täpinöissäni ja innoissani. vihdoin pääsen näkemään etoshan ja pohjoisempaa namibiaa. kun minä reissaan niin mies menee taas oranjemundiin timanttilaivalle. koirat menevät vakihoitopaikkaan. alunperin miehen piti olla kotona, mutta eilen tuli tieto timanttilaivasta ja silloin on mentävä. pieni kriisi meinasi pukata koirien suhteen, mutta onneksi nyt pääsevät hyvään hoitoon.

meidän reissu on kunnon vanha telttareissu. oikea asenne ja tarvittavat välineet ja me selvitään. meitä on neljä suomalaistyttöä lähdössä reissuun. teltta tosiaan ja ne millin paksuiset makuualustat. ruokaa tehdään pienillä kaasukeittimillä, tulee taas ehkä tutuksi nuudelit ja pussikeitot. eniten odotan elefantteja. etoshassa niitä pitäisi nähdä ja toinen mahdollisuus on etoshan ulkopuolella kaokolandissa, siellä asustavat desert elefantit, aavikkonorsut. tarkoituksena on vierailla myös himba-heimolaisten luona sekä damaralandissa, jossa voi katsastaa ikuisen ajan olleita kalliomaalauksia ja tutustua paikallisten damaroiden elämään.

nyt pitäisi vielä siivota ja pakata. en osaa yhtään ajatella, että sisämaassa on kuuma. meillä vaan kylmyys jatkuu. minun pitäisi osata pakata kaikki järkevä ja tarpeellinen. apua!

työelämässäkin ehkä tapahtuu pian jotain muutoksia.

Ei kommentteja: