8. syyskuuta 2009

blogi hiljenee hetkeksi

kamat on kasassa, yö vielä edessä ja ajomatka windhoekiin. reittimme kulkee windhoekista tsumebin kautta etoshaan, etoshassa yövymme halilin leirintäalueella. matkaa jatketaan eteläportin kautta kaokolandiin himboja tervehtimään, himbakylästä damaralandin puolelle kalliomaalauksia ihastelemaan ja sieltä pudotellaan alaspäin kohti swakopmundia. palaan rannikolle ensi viikon alussa, maanantaina tai tiistaina. silloin minulla on toivottavasti monen monta kuvaa näytettävänä ja tarinaa jaettavana.

joko suomen omenat ovat kypsyneet?? nam!! rouskutelkaa niitä ja voikaa hyvin.

palaan taas.

5 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

voi rakas, hyvää ja turvallista matkaa ! nauttikaa kaikesta näkemästänne ! K&muut

Riina kirjoitti...

Luin taas kaikki rästiin jääneet jutut, kamala kiire on täällä, olen siis nyt virallisesti pöljäläinen ;) Mitähän kaikkea ajattelin kommentoida... mara ja hilda huusivat varmasti myös nukutuksen jälkeistä krapulaa, eivät silkkaa kipua leikkauksen jälkeen... ihanaa että olit shoppaillut... välitilinpäätöksessäsi oli hienoja havaintoja ja ihan taatusti olet kasvanut ihmisenä, renkaanvaihtokuvasta taas näkyy ettet ole kasvanut väärään suuntaan yhtään.. kade sun nelivetoajotaidoista, minunkin pitäisi harjoitella ajamaan nelivetopickupilla, mutten ole vielä uskaltanut, ja renkaan vaihtamisesta en edes haaveile - pesin sentään auton ekaa kertaa itse viime viikolla... äh, en muista muuta mitä ajattelin äsken, mahtavaa reissua, päivityksiä odotellessa - ai niin, mijänkin sessut rakastaa kananmunaleikkejä ja mara on tosi ison pojan näköinen :)

Katsan blogi kirjoitti...

kiitos kiitos kirjeestä ja oheistavarasta. en ole nähnyt inskua tänään illalla, kun tulin niin myöhään töistä, vasta aamulla nään. palaamme asiaan. K

aliisa kirjoitti...

huh! Laita sit joku elonmerkki, et tiedetään kaiken olevan kunnossa.... hmmm...tänään on tiistai, eikä vielä mitään, toivottavasti reissu meni hyvin!
muuten ihanaa kesän odotusta teille! meillä on kaikki syksyn merkit: takapihalla velloo syötävien ja syötäväksi kelpaamattomien omenoiden meri, pakastin on täynnä sieniä ja marjoja ja vanhassa talossa kun asutaan, tuplien laittaminen ikkunoihin on enemmän kuin paikoillaan. Vaikka päivät on välillä lämpimiäkin, erityisesti aamut ovat jo tosi kylmiä. Ensimmäinen joulukuvasto(atelje margarita) on jaettu kotiin. En kuitenkaan valita, en. mitä pidemmälle syksy etenee, sen ajankohtaisemmaksi muutto käy:)
nim.tilasi tänään tapetit makkariin:P
haleja sinne!

Katsan blogi kirjoitti...

onko kaikki hyvin ? K