5. syyskuuta 2009

herkkuleipälauantai

hannalle suurensuuret syntymäpäiväonnittelut!!!
toivottavasti teillä on ollut mukava päivä!

lauantai namibian rannikolla on ollut sumuinen ja harmaa, taas kerran. koirat käy ylikierroksilla ja minä myös. niiden koirien takia. olisi vaan pakko päästä leikkimään, mutta kun noiden leikit ei ole niin hirmuisen hellävaraisia. pitää kehittää muita energianpurkutapoja. temppujen opettelua, hihnassa kulkemista jne...

tänään on vaan oltu, käyty pyörimässä swakopissa yhden jälkeen, mikä tarkoittaa sitä, että kaupunki on lähes autio, ruokapaikat ja kahvilat ovat kiinni, kaikki kaupat ovat kiinni paitsi se spar-kauppa. käytiin moikkaa yhtä kaveria ja sitten on vaan lusmuiltu kotona, kävelty koirien kanssa ja taas lusmuiltu. koti-ilta. pian vuorossa herkkuleipiä. mies aikoo opettaa minulle kuinka suurustetaan. voitteko uskoa? ensinnäkin, että minulta se taito yksinkertaisesti vain puuttuu ja toiseksi sen, että mieheni, joka ei ikinä tee ruokaa, osaa suurustamisen taidon.

tänään onnistuin vielä välttämään auto-opetuksen. huomenna on kai sitten pakko. mies korjasi tänään pajeron takakontin lukon, se ei ole mennyt lukkoon koko aikana, kun pajero on meillä ollut. eli noin 5 kuukauteen. ollaan siis vain luotettu siihen ettei kukaan tule ja ryöstä autoa tai jotain sieltä sisältä. arvatkaas miksi se ei mennyt lukkoon???

no, arvasitko???

se lukko oli niin täynnä hiekkaa. tai se paneli, missä se lukko on. siellä oli yli sentin kerros joka puolella hyvin hienojakoista hiekkapölyä, tiiviiksi kasautunutta. mutta ei ole enää. nyt se menee lukkoon ja mikä parasta sen oven saa auki ihan yhdellä kädellä vähän lukosta painamalla. ennen piti kaksin käsin painaa ja vääntää ja vetää.

herkkuleivät alkavat näyttää just niin herkullisilta, että riennän niiden luo.

Ei kommentteja: