6. syyskuuta 2009

ajoneuvo-opetusta


opin vaihtamaan renkaan, käyttämään tunkkia ja löysinpä autosta ihan uusia piiloja, kätköjä, joista löytyy kaikenlaista tavaraa tuohon renkaanvaihtoon. ihan itse väänsin pultit ja käytin tunkkia. tytöt!! olen valmis pohjoisen reissulle.


mies oli yllättävän kärsivällinen opettaja, antoi minun rauhassa tehdä. hermoa kiristi kuitenkin sen verran, että lähti operaation jälkeen itsekseen ajelemaan dyyneille mönkijänsä kanssa. kuvassa ei näy kypärää vielä, mutta kyllä mies sen laittoi ennen lähtöään.


ennen renkaiden vaihtoa sain opetusta nelivedon käyttöön, hiekassa dyyneillä. ajattelin ajamisen jo olevan ihan helppoa kunnes sain meidät niin pahaan jumiin, että ei olla ennen oltukaan. auto oli pohjaa myöten kaivautunut hiekkaan. ei se hc-nelivetovaihdekaan auttanut, ei paineiden laskukaan. piti kaivaa hiekkaa renkaiden alta ja auton alta, ihan aamujumpan verran, hikeentymiseen saakka. yksi kaverimme oli ajelemassa dyyneille mönkijänsä kanssa ja oli jo sitä mieltä, että tarvitaan toinen auto vetämään pajero irti hiekasta. mutta me vain kaivoimme hiekkaa (käsillämme) niin kauan, että se sieltä irtosi

kelloja on siirretty viime yönä. kesään päin. tänään valoa riittää jo seitsemään saakka illalla. ihan mahtavaa!!

afrikan bb starttaa tänään. ja meidän telkkarissa se näkyy 24/7. apua! tiedän, että suurin osa teilaa ohjelman täysin, mutta minä kyllä olen aina viihtynyt näiden tosi tv-ohjelmien parissa. selviytyjät, bb ja huippumallit.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

MOI JENNI
Oltiin vkl Bruggessä viettämässä synttäreitä.Laitan huommenna sp:a muutaman kuvan kera. T:Hanna