26. toukokuuta 2009

africa day 25.5

eilen oli siis vielä vapaapäivä. lähdön tunnelmaa täynnä, afrikka-päivä. helatorstaista alkanut loma toi long beachin täyteen iloisia ihmisiä. eilen asunnot tyhjentyivät ja me harvat asukkaat jäimme jäljelle. rauhaan. seesteiseen tunnelmaan. uinumaan. unenomainen fiilis on läsnä. jatkuvasti pauhaava meri ja jättiläismäiset dyynit toisella puolella. hiljaisuus.

mies oli toki perjantain töissä, mutta viikonloppu tuntui pitkältä. ja erittäin tapahtumarikkaalta. siitä lisää myöhemmin.

eilen oli aika fiilistellä ja ottaa rennosti. syödä tarpeeksi rasvaista pitsaa. tämä jo jonkinlaiseksi kantapaikaksi muodostunut ravintola the raft oli loistava paikka siihen. voiko parempaa näkymää toivoa? ikkuna piti tuulen loitolla, mutta varmisti auringonsäteiden lämmön sisälle asti.


ja tähän on tultu. crocsit jalassa ravintolassa. kuka olisi voinut uskoa miehestäni moista? namibiassa arvostetaan ennen kaikkea mutkattomuutta, mukavuutta ja tietynlaista junttiutta olemuksessa. kotona olemme varsinaiset crocksi-samikset. huopatossujen ohella suosikkikotijalkineet. ilman kenkiä ei voi olla, koska lattiat ovat niin kylmät. iltalenkillä myös ihan must. mieluiten villasukat housujen päällä ja crocksit jalassa. että näin.

3 kommenttia:

Aila mummo kirjoitti...

Vai villasukat ja huopatossut!!!!!
minä ja Charlie eka kerran mökillä ja lämmintä on ollut.Kumman kauan tuo pihan haravointi ym. kunnostus vain kestää.Oisko tuo ikä? nautin kuitenkin.saunon ja uin. Tunnut sinäkin nauttivan kaikesta kivasta siellä ja siitä iloitsen kanssasi.
Ei telkkaria, tai siis ei dikiä,mutta
onneksi tämä aparaatti kulkee mukana.
Rakkaita terveisiä teille kaikille neljälle.t.ailamummo ja vharlie (punkinmetsästäjä)

Katsan blogi kirjoitti...

Voi teitä ihania ! Minulla niin ikävä teitä (ja tietysti muillakin kaikilla täällä kotomaassa). Mutta nyt tunne on jotenkin kovin voimakas, johtuuko että tulette kohta vai mistä, en tiedä. Enkä välitäkään, tunne vain on. Tunteet on hyviä, ihania. Toisinaan voin selittää itselleni, että näin vain on elämä nyt ja tunne sulautuu elämään muun mukana mutta nyt tunne on päällimäisenä tekemisissä... Liekö korttinne osasyy ? Kiitos siitä. Joka päivä olette mielessä (eikä tämä ole mikään tyhjä korulause). Matille terkkuja ja haleja molemmille ! K

jenni kirjoitti...

mummi ja charlie - voih mökki! sinne on pakko ehtiä käymään, kun viime kesänäkin jäi välistä. hiljaa hyvää tulee. nautiskelkaa ja pian nähdään! rakkaita terveisiä teille takaisin!

K - pian jo nähdään mekin. ikävä myös täällä päiväntasaajan toisella puolella. mielenkiinnolla odotan jo sitä hankkeen paljastumista. terveisiä ja haleja.