1. toukokuuta 2009

missä on meidän ilmapallot ja serpentiinit?

vain tiramisua jääkaapissa. juhlatunnelmasta ei tietoakaan. jotkut vihaa kaikkia kaikkia pakollisia juhlia, minä rakastan. aina on syytä juhlia! vappu on yksi suosikkijuhlista. kevään ja alkavan kesän riemua!! piknik ja hyväntuulisia ihmisiä!

me kyllä herkuteltiin eilen, braai- tunnelmissa. mies tuli vasta yhdeksältä kotiin ja lähti taas tänä aamuna töihin. vaikka täällä on myös vapaapäivä, on muuten vielä maanantainakin. meillä se on kyllä jo aika perinteeksi muodostunut, että juhlapyhinä mies on töissä. mutta minkäs teet, silloin pitää mennä, kun joku on vialla. ei voi odotella huomiseen tai ensi viikkoon. kyllä kotirouva ymmärtää. ilmakin on ollut muutaman päivän surkea. sumua, usvaa ja märkää. päivällä aurinko vähän pilkahtaa, ehkä. mutta ihan hyvä näinkin, hetken aikaa.

tarkoitus oli mennä matkailemaan viikonloppuna. kaikki paikat minne yritettiin mennä oli varattuna tai sitten eivät suostuneet ottamaan koiria vastaan. pitää ehkä suunnitella hieman paremmin seuravalla kerralla, olla liikkeellä aiemmin. toiveena on käydä etoshan luonnonpuistossa toukokuun aikana. siellä on valtavasti eläimiä ja ihan luonnonvaraisina. toukokuu on kuulema hyvä aika, silloin eläimet liikkuu paljon ja käy juomapaikoilla.

aamulenkki odottaa. nauttikaa viikonlopusta ja vihreästä maan tuoksusta. minäkin alan pikkuhiljaa tottumaan meren suolaiseen tuoksuun. kyllä järvet on vaan niin enemmän mun juttu. vaikka meren pauhetta rakastankin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentit nyt virallisesti avattu, vaikka blogia onkin alusta asti seurattu. Täällä kaikki hyvin, grillattu on ahkerasti, kausi aloitettiin jo huhtikuun alkupuolella. Nyt lämpimistä säistä nauttien myös puistoelämä nostaa päätään :) Hyvää Vappua teille sinne ja nautiskelkaa!
Hanne&Janne

Herttainen kirjoitti...

Hei, jos Kalastajan vaimo on vielä kateissa niin täältä löytyy uusi bloginsa http://johannanuusi.blogspot.com/ :) Huomasin kommenttisi Pupulandiassa.

Katsan blogi kirjoitti...

Moikkelis ! Vappu tuli ja meni, ilman palloja ja serpentiinejä meilläkin. Vihreät silmut puissa ja päivällä 20 astetta lämmintä, niin kesä keikkuen tulevi. Eilenkin oli tosi lämmintä. Pajut kukkii jo, tsyh, allergiaa... Nurmikot jo joissakin kohti vihreinä. Krookukset ja orvokit nousseet esiin. Mehiläiset tulleet. Peltotyöt parhaimmillaan. Eli kevät on täällä. Terveisiä koko perheelle ! Nauttikaa toisistanne !

jenni kirjoitti...

hyvähyvä hanne ja janne!! hanne, koska sun fb:n matkasuunnitelmaan ilmestyy namibia??? kaupungin parhaalle grillipihalle terveisiä!

rouva herttaiselle kiitokset.

K&K - uih! kuulostaa loistavalle. pianpian kesäkesä. terveisiä ja nautiskelua sinnekin!