29. toukokuuta 2009

voi rähmänkäpälä


kipeänä. ensin sairasti mies, alkuviikosta ja nyt vuorostaan minä. luulin jo, että olin selättänyt alkavan flunssan ja yskän, mutta ei. tulin juuri walviksesta ruokaostoksilta ja olo on niin kipeä. tämän illan sushi-kestit siirrettiin huomiselle. josko sitä huomiseen mennessä parantuisi.
tahtoisin saunaan. ensimmäisen kerran on suuri saunaikävä. toki kylminä ja koleina iltoina sauna tulee useasti mieleen. taidan tykätä suomesta aika lailla. ikävä on myös tätä viikonloppua suomessa, juhlahumua, kun koulunsa päättäneet ovat elämänriemua ja suuria suunnitelmia täynnä. lapsia, jotka ovat innoissaan kesälomasta. ja sitten sinne on luvattu vielä oikein hellettä. voi että. nauttikaa.

muutama valokuva viime viikonlopulta, joka meni kutakuinkin niin, että perjantaina vietettiin rauhallista koti-iltaa, lauantaina herättiin aikaisin ja käytiin kävelemässä rannalla. lauantaipäivän vietin uuden tyttökaverini kanssa swakopissa ja neljän aikaan lähdettiin auringonlaskuajelulle mönkijöillä. illalla meille tuli vieraita ja braaiteltiin oikein pitkän kaavan mukaan. opittiin hauska juomapeli, jossa juomana oli salmari. on se vaan aina niin hauskaa nähdä ulkkisten ilme salmiakkia maistaessa. sunnuntaina ajauduttiin jonkun tuntemattoman miehen synttäreille. edellisen postauksen kuvassa miehellä on tämän päivänsankarin upea hattu päässä. illalla katseltiin nukkuen marley&me, maanantai menikin sitten voimia keräten tähän viikkoon pitsan ja slumdog millionairen avustuksella.

mutta tässä näitä tunnelmia.

kuvia naapurustosta.
meitä kovasti hämmästyttävät meren munkkirinkilät. ne imee mitä tahansa sisälleen, vaikka kokonaisen simpukan. sulkeutuvat ja syövät sisäänsä.


mönkijäreissu alkakoon. matkassa mies, uusi tyttökaveri geoline, minä, joku tuntematon tyttö ja opas.


auringonlaskun kauneuteen ja hiekkadyynien lumoon ei vaan kyllästy sitten millään.

illan hämärinä tunteina. mies, wilry ja robbie williams ja on ihan oikeasti ton keskellä olevan pojan nimi. naapurin poikia. vietettiin muuten yö naapurien luona, koska lukitsimme itsemme ulos keskellä yötä vieraiden jo lähdettyä. jostain kumman syystä mies sai lukittua takapihan liukuoven ulkoa ja niin olimme neljältä yöaikaa ihmeissämme, että mitäs nyt tehdään. alueen vartija ei osannut auttaa eikä viitsitty vuokraisäntääkään herättää joten menimme naapurin pojille, jotka kuorsasivat autuaana, eivät heränneet koputteluun tai puhelimeen. olivat unohtaneet kuitenkin yhden ikkunan auki ja niin mies "murtautui" sisälle. sukellus ikkunasta ruokailutilaan. siinä oli sitten pojilla ihmetttelemistä. toinen ei herännyt koko episodin aikana, mutta aamulla oli varsin ihmeissään, kun me koirinemme nukuttiin yhden hengen sängyssä heidän ruokailutilassaan. siis me kaikki neljä. voi että mihin sitä voi joutuakaan.


sunnuntaiaamuna, valmiina valloittamaan maailma. onneksi vuokraisännällä oli vara-avaimet ja pääsimme takaisin kotia.


oikein riemukasta viikonloppua!! ensi viikonloppuna mekin ollaan siellä!! jeee.

Ei kommentteja: