5. toukokuuta 2009

paluu arkeen

eilinen oli tosiaan vielä vapaapäivä täällä, joten mieskään ei ollut töissä. eilen hulluteltiin dyyneillä, nimenomaan hulluteltiin. aikomuksena oli laskea dyynejä vatsallaan ns. liukurin päällä. ei siitä mitään tullut. liukuri ei liikkunut mihinkään ellei toinen vetänyt tai työntänyt. hiekkaa löytyy edelleen korvista. ihan hullua puuhaa. naapuridyynillä laskettiin tosi vauhdikkaasti ja hienosti. ehkä meidän dyynin koostumus oli liian pehmeä.

tänään menen kampaajalle. hiukka jännittää. espanjasta on lähinnä vain epäonnistuneita kampaajakokemuksia. saa nähdä kuinka täällä käy. martin kanssa vois myös olla koirakoulua. istu, maahan ja ei on hyvin hallinnassa edelleen. paikka on alkanut reistailemaan, harjoituksen puutetta. ulkona martti on aika usein vapaana, se kulkee tosi rauhassa ja aina näköetäisyydellä, mutta ehkä pikkuhiljaa voisi alkaa opettelemaan vieressä kulkemista hihnan kanssa ja ilman. en muista olenko kertonut jo, että martti on kuulema afrikaana rodultaan. tyypillinen afrikkalainen koira, jota voi tavata ympäri manteretta.

kampaaja kutsuu! apua...

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kuvia sit uudesta päästä!

jenni kirjoitti...

ei pää niin huomattavia muutoksia saaanut, joten turha kuvata. olipahan kokemus, onneksi suhteellisen positiivinen kuitenkin. ei tullut oranssia eikä keltaista päätä.