9. toukokuuta 2009

kirjoja!! ja hiukan kavereista.

pari englanninkielistä kirjaa odottaa vielä lukemista, muuten kaikki mukaan haalitut kirjat alkavat olla luettuja. miehellä on pari mäkeä ja remestä, kai niihinkin pitää sitten tutustua. englanninkieliset kirjat olisi toki mielettömän hyödyllisiä ja opettavaisia lukea, mutta tiedättehän että lukiessa haluaa vaan uppoutua kirjan maailmaan ja ymmärtää kirjoitetun tekstin, jotta voi ymmärtää sen sisällön.

joten suositelkaa minulle kirjoja, ja jos vielä tiedätte niiden olevan pokkarimuodossa niin vielä mahtavampaa! kesällä, kun saavutaan suomeen pääsen niitä sitten hamstraamaan. olen aina lukenut, välillä enemmän ja välillä vähemmän. nyt on yllinkyllin aikaa, joten lukeminen on yksi lempipuuhistani.

eilen illalla tapahtui jotain todella mukavaa!! minulla on jo ehkä 2 kaveria, tyttökaveria täällä. sain molemmilta tekstiviestejä. olin niin onnellinen. lähinnä täällä tutut ovat olleet miehen kautta tai kaivostyöhön liittyvää ja tulevaan työhön liittyvää. joten päätin, että ensi viikonloppuna lähden namibian pääkaupunkiin windhoekiin suomalaisneitojen tapaamiseen. ja toivottavasti tätä toista ehkä tyttökaveria tapaamaan! joten laura, tulossa ollaan! tänään menen tapaamaan toista ehkä tyttökaveria. häneen olen tutustunut työn kautta. vaikka mieheni on aivan huippu, tarvitsen myös toisia ihmiskontakteja. eilisen kruunasi vielä se, että mieskin tapasi oikein mukavan oloisia nuoria miehiä, joiden kanssa menee tänään pelaamaan pokeria ja katsomaan rugbya. hurraa! ehkä meillä on pian sosiaalinen elämä myös kodin ulkopuolella ja vielä suurinpiirtein samanikäisten ihmisten kanssa.

6 kommenttia:

Maarit R kirjoitti...

Jos meet meidän Lauraa Diakista tapaamaan, niin sano terkkuja!

Ja niin, kevyttä ja hauskaa luettavaa oli viimeksi esim. Anna-Leena Härkösen Ei kiitos.

Katsan blogi kirjoitti...

Minä en noista kirjoista niin tiedä, luen aina sitä sun tätä, viimeksi luin Nora Robertsia. Sellaista rakkaushömppää... Ihan yes. Nyt hyllyssä Tommy Tabermania ja ihan sekalaista mutten ole ehtinyt aloittaa, uni tulee ilmankin niin nopeasti ettei ehdi kirjaa edes avata. Ihanaa, että olet löytänyt ystäviä, ne tekee elämästä niin rikasta ja antoisaa ! Ja olette kuitenkin niin kauan siellä, että kahdestaan voi maailma käydä pieneksi vaikka kuinka rakastatte toisianne ja nautitte toistenne seurasta :) Täällä on vietetty tyypillistä äitienpäivää, olen siivonnut vaatekomeroita, vienyt talvivaatteet joko pesuun tai komeroon, talvikengät on laitettu talviteloille, siivonnut ja pyykännyt, on laitettu pieneksi käyneet vaatteet pois... Ainoa päivä viikosta kun siihen on aikaa. Mutta ei se minua haittaa. Olemme tehneet ne perheenä, naureskellen toistemme hauskoja juttuja. Otimme toki iskän kanssa pienet nokosetkin. Pikkuveli tulee huomenna meille ! Nyt ei muuta kuin kuullaan !

jenni kirjoitti...

M - kiitos vinkistä. härkösellä on myös aika hauska ruokablogi olivian sivuilla. lauralle välitetään terveiset! maailma on niin kovin pieni.

K&K - laitoin eilen mun kommentin äitienpäivään liittyen mutten sitä siellä nähny. no kuitennii allun koiravertaus sai aikaan hihitystä samoin iinan toive kimaltelevasta äidistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin perjantaina Hong Kongista ja lennoilla tuli luettua Houkutus / Twilight (vampyyrihömppä) ja Slummien miljonääri. Ei ehkä mitään laatukamaa, mutta molemmat tuli luettua vauhdilla putkeen. Ja sattumalta nähtyä paluulennolla leffoina! Kirjat oli ehdottomasti paremmat. Ehkä hömppää, mut kevyttä ja mun mielestä jopa suht viihdyttävää sellaista. Saat ne multa kesällä jos haluat? Pokkareina. Sanoo Hanne :)

jenni kirjoitti...

jenni kiittää. kesällä nähdään. olethan maisemissa kesäkuussa?

Anonyymi kirjoitti...

Uh, saatan olla alkukuusta Ranskassa Billabongin kokouksessa. Se ei ole ihan varmaa vielä. Muuten ei mitään. Toivottavasti aikataulut osuu sen verran kohdilleen että pystytään treffaamaan :) Pakko!

Hanne