8. toukokuuta 2009

perjantain riemua ilmassa!!

taas tulee viikonloppu. kaippa se pitää paikkansa, että mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeammin aika kuluu. viikot kuluvat uskomattomalla vauhdilla vaikken mitään sen ihmeellisempää puuhaakaan.

tänään löysin aamulla aivan ihanan kalakaupan, kalakaupan mistä saa tuoretta kalaa! ja siellä oli kaikkia ihania särpimiä, salaatteja, mausteita, öljyjä, viinietikoita jne... oih! just sellainen ihanuuskauppa, jossa jaksaa ihmetellä hyllyjen purnukoita. ostin sitten tuoreita sardiineja. saa nähdä mitä niistä saan aikaan. taitaa braai odottaa taas illalla. banaaneja olen myös varannut jälkkäriin. yksi minun suosikkiherkuista on grillattu banaani vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kera. banaani grillataa ihan mustaksi kuorien kanssa, jätskiä ja siirappia, jam!! vaihtoehtoisesti banaanin voi myös paistaa ilman kuoria pannulla! toimii myös, testattu on.

eilen illalla käytiin taas juoksemassa, nyt ehkä hieman pidempi lenkki jo, ainakin ajallisesti. aamulla käyn lenkillä myös maran kanssa, mutta se on sellaista suhteellisen hidasta hölköttelyä. miehen kanssa saa oikeinn pinkoa syke korkealla. itse en yksinään ikinä saisi juostua niin lujaa, mutta sisu ei anna periksi ja miehen perässä on pysyttävä, ainakin näköetäisyydellä. kyllä hikiurheilu tekee niin hyvää ruumiille ja sielulle. paikallisen kuntosalin jumpat ovat aamukuudelta ja seitsemältä. arvatkaa vaan olenko käynyt?

huomenna olisi tarkoitus mennä katselemaan hyljeyhdyskuntaa tuohon 70km päähän, rannikkoa pitkin pohjoiseen. päiväreissu.

ihan just pitäisi olla myös walvis bayssa, pitää viedä pajero huoltoon. on jotain häikkää, kuulema.
ja pyykit on vielä koneessa. olen löytänyt pyykinkuivaustelineen. ehkä viikko sitten. luksusta. ei tartte kuivattaa vaatteita kuivausrummussa enää!!

oikein mukavaa viikonloppua kaikille! äitienpäivänä hemmottelua äideille! me lähetellään henkisiä hemmotteluviboja äideille ja mummoille. olette parhaita ja meille niin korvaamattomia!

3 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Juu, ohan se pyykinkuivaustelinekin ihan kiva juttu, mutta missäs Uusi Tulokas? ;)

jenni kirjoitti...

ei vielä tehty päätöstä. jotenkin alkoi epäilyttää. mutta kypsytellään ainakin huomiseen.

Riina kirjoitti...

No mitäs päätitte? Ei kannata kyllä missään nimessä hätiköidä, on se iso juttu kuitenkin ja siitä saa kaverin ehkä seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi - tai toivottavasti pidemmäksikin aikaa. Voisin shipata Armin teille vahtikoiraksi, se on ihan kauhee murkkuikäinen läyhäke ;) Mut ei sekään roistoille muuta tee kuin pusuttelukuoleman.