12. marraskuuta 2009

torstain aurinkokylvyssä

suolaa haavoihin. purkkikaupalla. täällä on oikeasti kesä!!! yli viikon mittari on kivunnut uskollisesti lähelle 30 astetta, ainakin arvelen niin. lämpömittaria meillä ei vieläkään ole, mutta kai pajeron mittariin voi luottaa. en vieläkään osaa uskoa tai pikemminkin uskalla uskoa, että tätä ihanaa kesää kestää ainakin huhtikuun alkuun. love it!!

naapurin äiti ja tyttäret makoilevat biksut päällä. minä yritän pukea vähän enemmän, palovaara on suuri!! töissä ollessa jo kaksi peräkkäistä liikuntatuntia polttaa ihon vaikka kuinka ensiksi levitteli 50 aurinkosuojaa. lapset ihmettelevät punoittavaa miss jenniä ja tökkivät käsivarttani ja ovat haltioissaan kun punaiseen ihoon jää valkoinen läikkä ja minä oolen kauhuissani. pitää varmaan hankkia täysi sunblock-rasva ja tyytyä valkonaaman kohtaloon. koirat ovat laiskoja, makoilevat auringossa muutaman minuutin ja siirtyvät sisälle viileälle kivilattialle.

illalla meille saapuu vieraita windhoekista, viisi kappaletta. tänään on syntymäpäivät tiedossa ja hiomenna uudet juhlat. koko viikon on pitänyt kiirettä. miehen työn takia on pitänyt kukkua yömyöhään ravintolassa masu pulleana. nyt silmät jaksavat vain vaivoin pysyä auki ja edessä olisi kolmen tunnin liikunnat. apua!! mukaan lähtee se lasten 50 suojakertoimen aurinkorasva.

palaan taas lauantaina tai sunnuntaina. toive elää, että viikonlopun aikana swakopissa lämpiäisi suomalainen sauna ja minä istuisin lauteilla. peukut pystyyn!

Ei kommentteja: