28. marraskuuta 2009

miu.mau.mou. hermot ovat palautuneet.

lauantai ja aamupäivä. viikon takaiset aurinkopäivät ovat muisto vain. koko viikko on mennyt usvan ja sumun keskellä. ajatukset harhailevat siellä ja täällä. mitäköhän sitä ryhtyisi tekemään? pitäisikö alkaa opiskelemaan? omassa ft-aineistossa riittäisi päivittämistä, toisaalta voisin tutustua pedagogisiin opuksiin, löysin MYO:lta kirjan, joka lupaa 3 minuutissa motivoida lapset kuuliaisiksi ja hiljaisiksi. toimisikohan?? jenkkiopejen mukana on saapunut mitä ihmeellisempiä opuksia, apua kaikkiin tilanteisiin oppilaitten kanssa.

eilen martti sai vihdoin synttärikakkunsa ja uuden lelun. hildalle piti myös tehdä oma kakku. pienempi versio. hilda on muuten ollut pari viikkoa dieetillä, sterilisaation jälkeen hildan paino pääsi salakavalasti nousemaan. voi kumpa joku mittaisi minunkin annokset eikä enempää ruokaa tippuisi ja sitten parissa viikossa jo vatsa hiukan pienenisi.

kiitos belgiaan ja suomeen korteista!! saapuivat tällä viikolla!! ja sainpa kortin myös entiseltä ft-asiakkaaltani. kiitos, kiitos, kiitos!! niin mahtava yllätys!

long beach alkaa pikkuhiljaa herätä horroksestaan. ihmisiä alkaa tulla tänne enemmän ja enemmän. swakopin keskusta on ollut tämän viikon jo aika lailla tukkeessa, tai ei kai sitä tukkeeksi voi sanoa, mutta ihmiset aloittelevat pikkuhiljaa lomiansa. jotenkin sitä on jo niin tottunut tähän horrosmaiseen fiilikseen, siihen, että missään ei ole ikinä ketään, auton saa aina parkkiin, koskaan ei tartte jonottaa tai väistellä ihmisiä kadulla kulkiessa, rannalle voi mennä pyjamahousuissa, koska ei siellä ketään koskaan ole. niin nyt sitten tienoo alkaa elää normieloa ja ihmisiä on kaikkialla. eilen illalla rannalla oli ainakin viisi isoa seuruetta ja minä ihmettelin niitä koirien kanssa. erakkoelo saa ilmeisesti väistyä muuutamaksi kuukaudeksi.

ensi viikolla olisi vielä muutama päivä MYO:lla, lapset siellä lopettivat jo viime keskiviikkona, mutta henkilökunta setvii, siivoaa ja inventoi kaiken mahdollisen.

lauantain viettoon, mars. mies sanoi järjestävänsä jotain kivaa illaksi, jei!! ihana mies. kunhan ensin on ollut päivän töissä, huom! tänään on lauantai.

2 kommenttia:

Savu kirjoitti...

Hih, kohta mekin ollaan siellä tukkeessa! Paitsi ei aivan, sillä tullaan vasta pahimpien ruuhkien jälkeen. Laitankin sulle viestiä emailiin, josko nähtäisiin?? Oih, sanakari Mara on aivan ihku (kuvat seur postauksessa)!!! Meidän POikanen itki tänään vuolaasti BSPCAn kojulla joulumarkkinoilla, kun ei saanut YHTÄÄN pentua mukaan...

jenni kirjoitti...

laitahan vaan viestiä tulemaan niin voidaan suunnitella tapaamista. voi poikasta, kyllähän teille vielä yksi koira mahtuisi joukkoon!