28. marraskuuta 2009

MYO music show case and the prize giving

bloggeri sekoilee taas. kuvat ei näy minulla kuvina tässä blogitekstiä tehdessä. ne ovat vaan jotain tietokonekieltä, joten valitettavasti en voi laittaa kuvatekstejä. yllä olevat kuvat ovat siis MYO:n musiikkishowsta ja vuoden parhaimpien oppilaiden palkitsemistilaisuudesta. täällä palkitaan vuosittain kaikissa kouluissa aina parhaimmat oppilaat, on dux-oppilasta, jokaisen oppiaineen parasta oppilasta, parhaiten käyttäytyvää mallioppilasta jne... sanomalehdessä julkaistaan myös vuosittaan 10-luokkalaisten ja ylioppilaiksi valmistuvien kaikki arvosanat ja koetulokset. jos on tullut matikasta hylsy niin koko maa saa sen tietää. muutenkin lehdessä kerrotaan paljon kaikenlaista mikä menisi suomessa yksityisyyden suojan alle. esim. rikollisista on aina valokuvat ja nimi alla.

jaahas jokohan minä saisin tämän takapuoleni ylös tästä penkiltä. ranta odottaa edelleen söpönassuja ja minua. kaippa sitä pitäisi pyjaman housutkin vaihtaa katseen kestäviin, kun tuo ranta jo vilisee ihmisiä. huom!! siellä on ehkä viisi muuta ihmistä meidän lisäksi, mutta kuitenkin.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Huom! Ei tarvi vaihtaa pyjamahousuja muihin. Tulen juuri WC:stä lukemasta joulukuun 2008 CQ -lehteä (se semmonen Men's Health -tyylinen julkaisu) ja siinä mainittiin erittäin trendikkääksi ravintolaillallispukeutumiseksi nimenomaan pyjamahousujen yhdistäminen loafereihin ja kauluspaitaan. Eli ei kuin näitä vuoden vanhoja trendejä levittämään hylkeiden keskuuteen!

jenni kirjoitti...

oih kiitos vinkistä!! puuttuu vaan ne loaferit ja se kauluspaita. menisi täällä varmaan ihan hyvin ja tyylikkäästi vielä, reisitaskushortsien ja lenkkarien valtakunnassa.