5. marraskuuta 2009

OMG !!! rypyistä asiaa.

apua, tänään se tapahtui. peiliin katsoi aamulla vastaherännyt nassu, sormet hieroivat silmiä ja niin vain huomasin, että sitä löysää haurasta nahkaa oli kertynyt silmien alle. ryppyjä. ei niitä ryppyjä, jotka tulevat ilmeiden ja eleiden mukana vaan niitä, jotka tulevat vuosien myötä. olen käyttänyt silmien ympärysvoidetta, joskus kauan sitten. tarttee näköjään tarttua asiaan, vakavasti.

syy pelkooni on se, että täällä namibiassa ihmiset näyttävät pohjolan ihmisiä vanhemmilta, jos suomessa nelikymppinen näyttää kolmevitoselta niin täällä nelikymppinen näyttää helposti viisvitoselta. aurinko lienee suurin syyllinen. ihosyöpää sairastetaan namibiassa moninkertaisesti esim.suomeen verrattuna. en nyt muista lukuja, mutta aurinko korventaa ja vanhentaa... minä en tahdo näyttää ikäistäni vanhemmalta, en! en! en! tällä hetkellä käytössäni on kasvorasva suojakertoimella 50. ei kai siitä oikein ylemmäksi voi kivuta.

sinällään rypyt eivät ole vihollisiani, ne tekevät ihmisestä kiinnostavan ja kertovat eletystä elämästä. rakas aila-mummoni on aina ollut minulle yksi kauneimmista ihmisistä, vaikka ikää ja kauniita ryppyjä on jo kertynyt, rypyistä huolimatta mummo ei ole koskaan näyttänyt ikäistään vanhemmalta. sitä paitsi jo ollessani pieni mummo kertoi minulle kantavansa ryppynsä ylpeydellä. ehkäpä siitä asenteeni ryppyjä kohtaan on ollut aina suopea, tähän aamuun saakka siis. koska se minun ryppy ei ole ilmeryppy vaan aurinkoryppy. jos jollain on vinkata ihmeitä tekevää silmänympärysvoidetta niin olisin ikuisesti kiitollinen.

6 kommenttia:

Savu kirjoitti...

Ou jee, samaan huomioon herätä tärskähdin minäkin Suomen lomalla, ilmeisen kirkkaiden kylppärilamppujen alla. On vuosi Afrikan auringon alla tehnyt tehtävänsä, tai sitten vaan vuosi lisää mittarissa ;) No paluumatkalla Frankfurtin kentällä aktivoiduin ja ostin elämäni ekan silmänalusvoiteen. Myyjän kanssa valittiin kevyt, geelimäinen Cliniquen moisture surge extra refreshing eye gel. Kun tilanne kuulemma ei vielä jytympää vaadi, jee :D Sulle sopis varmaan kans tuo, sitäpaitsi taidat olla mua reilusti nuorempikin!

Katsan blogi kirjoitti...

voi voi jenni, älä sinä rypyistä huolehdi ! ei sulla niitä vielä ole kuitenkaan... ja en osaa kertoa miten helpottaisin "tuskaasi" eli ei mitään neuvoa rasvan suhteen. mutta lohduttavaa on tietää, että olet sinut ruttujesi kanssa. :) pohjolan taivaan alta, myös sinut ryppyjensä ja vuosiensa kanssa K

jenni kirjoitti...

savu - ei tämä aurinko tosiaan tunne yhtään armoa, vaikka niin lempeästi tuntuu paistavan. joskus olen tuota cliniquen voidetta kokeillutkin, pitänee ottaa se harkintaan!!

kati - kyllä mulla nyt vaan on silmän alla aurinkoryppy. ei siitä pääse mihinkään, ei nuo hymyrypyt silmänurkissa haittaa, mutta tuo pirulainen kyllä. eiköhän tää tästä...

mizyéna kirjoitti...

Mä huomasin saman kuin Savu ekan afrikan vudoen jälkeen ja mietin onko se kuitenkin myös aika mikä tekee tehtäväänsä.

Mun resepti on aina aurinkolasit silmillä ja mitä isommat sen paremmat :D Ei tule silmänympärysvekit niin helposti.

Terkkuja täältä pohjois-afrikasta missä on talvi juuri alkanut!

Katsan blogi kirjoitti...

Moi Jenni ja Matti

Olen miettinyt sitä asiaa että onko siellä hauska olla ja asua? Onko se totta? T:insku

jenni kirjoitti...

hei mizyena!! olenkin ihaillut jo kauan sinun kauniita kuvia blogissasi. niin juu, onhan se varmasti aika, mutta kyllä tuo aurinkokin on ankara. aurinkosuojalla ja jättilaseilla mennään!

insku!! kyllä täällä on vaan ollut erityisen hauska olla ja asua, etenkin viime päivinä, kiitos marjon ja jussin! paljon terveisiä ja haleja sinne meiltä kaikilta.