2. marraskuuta 2009

oi marraskuu!!

asiaa on ollut vaikka kuinka ja paljon, mutta namibian lähes monopoliasemaa pitävä mtc (make the connection) oli päättänyt toisin ja sulki nettimme perjantaina. lukemattomien puheluiden jälkeen netti aukesi ja täällä sitä taas virtuaalimaailmassa saa surffailla.

marraskuu ja taas kerran ihmettelen aikaa ja vuodenaikoja. valo lisääntyy päivä päivältä, kesä on nyt virallista täällä, syksy jäi lokakuuhun. i love it!! uskomatonta, että siellä pohjolassa on päivä päivältä pimeämpää ja kylmempää. mutta minä nautin tästä nyt niin paljon. fleeceä ei tartte ihan aina pitää paitsi nyt illalla on jo sen verran kylmä, että vanhan työnantajan fleece lämmittää päälläni. kaupat ovat täynnä kesäkamaa, bikineitä ja varvassandaaleja on kaikkialla. hupaisaa on myös se, että joulu näkyy jo kaikkialla, ilmeisesti marraskuu aloittaa myös joulusesongin. käydessäni kaupassa tänään oli kaikilla myyjillä tonttulakit ja joululaulut soivat. rallattelin mukana kunnes tajusin kyseessä olevan joululaulu. kysyin kassaneidiltä, että pitävätkö he tonttulakkeja jouluun saakka ja vastaus oli, että yes we do. noh, mikäpäs siinä, että kaksi kuukautta vuodesta kuljetaan tonttulakit päässä.

palataan taas pian. kiirettä pitää. myo järjestää keskiviikkona musiikkishown ja palkintojen jaon ansioituneimmille oppilaille. lukukaudet päättyvät pian ja lapset pääsevät kesälomille. tammikuussa siirrytään uudelle luokalle. tänään oli kenraaliharkat ja voin sanoa, että show tulee olemaan mahtava. minä toimin valokuvaajana, joten blogiinkin päätyy varmasti muutama otos.

Ei kommentteja: