15. marraskuuta 2009

parasta on myös sauna!

miten suomalainen voin ollakaan? missä on se suomalaisuuteni ydin? eilen koin hyvin vahvasti sen saunassa. sieluni ja ruumiini sulivat nautinnosta, puhdistautuivat. voi sauna!!! vihdoin pääsimme swakopissa sijaitsevaan saunaan. sauna on suomen lähetysseuran omistama, niin perinjuurin suomalainen. täydellisyyttä hipovat löylyt, vaikka sähkökiukaasta tulivatkin. siinä lauteilla makoillessani ajattelin, että tässä näin on yksi parhaista hetkistäni namibian taivaan alla. kuinka minulla on ollutkin saunaa ikävä. mikä parasta, saunaa saa käyttää pientä korvausta vastaan, jos se on vapaana muista vieraista. meistä tulee niin vakikävijöitä!!!

2 kommenttia:

Savu kirjoitti...

Oij, ihanaa! Oletteko muuten vielä saunoneet Oniipassa? Hyvät löylyt sielläkin, vanha sauna! Entä oletteko sattumoisin heti tammikuun alkupuolella siellä, vaiko jossain lomalla? Me ollaan nimittäin lomalla siellä nurkilla, MEREN rannassa :) Olis hupaisaa tavata?!

jenni kirjoitti...

heissan!! eipäs olla vielä päästy saunomaan swakopin ulkopuolelle. kuultiin kyllä onipan saunasta. tammikuussa ollaan täällä ja ehdottomasti olisi mahtava tavata jos tänne päin kerta tulette!!