12. maaliskuuta 2010

perjantaiaamuna

perjantai. aamulla on jo niin kuuma, ettei koirien lenkitykseltä selviä ilman hikeä vaikken yhtään juoksuaskelta ottanut. edessä olisi päivä myo:lla, pari kirjastotuntia ja yksi liikuntatunti. illalla meille saapuu sohvasurffaaja windhoekista, usalainen lakiopiskelija, joka suorittaa jonkinlaista työharjoittelua täällä namibiassa.

viikonlopuksi ei sen kummempia suunnitelmia sitten olekaan kuin emännöidä vierailijaa, ehkä käydä rannalla paistattelemassa ja uimassa. merivesi on oikeasti lämmennyt niin paljon, että sinne voi ihan mennä uimaan. parhautta. tosin viime sunnuntaina aalto yllätti minut viemällä aurinkolasini. ei kiva, ei. eihän niitä enää sitten löytynyt. laitoin tilauksen kapiin, ehkä saan uudet.

braaitellakin voisi pitkästä aikaa. jos vaikka kutsuisi ihmisiä meille. ei ollakaan pitkään aikaa istuttu meidän pöydän ympärillä. dyyneillekin tietysti on kavuttava. millaisia suunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on?

eilisen parhautta oli äidin puhelinsoitto, joka venähtikin melkein tunnin mittaiseksi. sain lörpötellä siskon ja pikkuveljen sekä äidin kanssa. tuli kyllä taas hirmuinen ikävä. ajatukset kääntyvät kummasti kyllä myös tulevaan lomaan suomessa. eihän siihen ole enää edes montaa kuukautta.

5 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Hyvää viikonloppua Namibiaan!

Tiedätkö, että suomesta voi ostaa Grandstreamin lankapuhelimen mikä liitetään tietokoneen modeemiin. Siinä on helsingin suuntanumero ja suomesta voi siis soittaa siihen helsingin paikallispuheluhinnalla. Voi rallatella läheisten kanssa vaikka joka päivä halvalla!

Anonyymi kirjoitti...

Tergui Thaikkulasta,
Tassa ihmetellaan Marjorien kanssa (sama kuppila Bangkokoissa jossa Masan kanssa oltiin vuosia sitten), etta mennaanko Laosiin.
Ei taideta menna, kun se on malaria aluetta ja meilla eip ole laakitysta paalla. Joten taidetaan vaan suuntimoida tonne etelan 'touristi' mestoihin.

T. Miehesi veli ja sen vaimo.

Matti kirjoitti...

How cool is that bro!
Käykkö teettämässä uuden puvun tai ainaski pari paitaa?
Siellä vesi on vähintäänkin lämmintä, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Vihjailetko, etta ne silloin teetetyt paidat ei sovi enaa mulle paalle??? Muistaakseni silloin jo oli ongelmia sun perseen kanssa... muistatkos veli hyva?

jenni kirjoitti...

mizyena - kiitos vinkistä, pitää tarkistaa asia. yleensä meillä vain ongelmaksi muodostuu se, että megoja on vain rajallinen määrä käytössä ja jo skypen käyttö tulee liian arvokkaaksi. hyvää viikonloppua sinne pohjoiseen!!

miehen veli ja sen vaimo - uuh-la-laa!! taikkulassa. menkää nyt ihmeessä jonnekin ihanalle saarelle!!! oravanpyörä-blogissa on hyviä vinkkejä.