30. maaliskuuta 2010

12. postaus maaliskuussa

pakko postata jottei maaliskuukin pääty 11:sta postaukseen. postaustahti on kummasti rauhoittunut viime kuukausina. ehkä se kertoo osaltaan siitä, että elokin on rauhoittunut tai ainakin siitä kertomisen tarve. itseään ei jaksaisi aina toistaa vaan tahtoisin kertoa jotain uutta ja kiinnostavaa. mutta aina ei tarinoista riitä kerrottavaksi asti.

mainittava on kuitenkin siitä, että kesä alkaa tehdä loppuaan. ilma on viilentynyt jo reippaasti. viime toukokuu palailee pikkuhiljaa mieleen. ja kylmäähän silloin oli. sisäläpötila keikkui siinä 13-15 asteen tietämillä. illat ja aamut ovat vilpoisia. mereltä puhaltava tuuli kostean kalsea.

tänään heräsin ajoissa, lenkille. hiki tuli ja hyvä mieli. mies yllätti soitollaan, kun pääsin töistä ja ilmoitti menevänsä lenkille, malttoi odottaa kuitenkin minua ja niinpä kävin pyrähtämässä päivän toisen juoksulenkin. jottei suut ihan loksahtaisi ammolleen niin pakko kai kertoa, että lenkit ovat suhteellisen lyhyitä ja nopeita, puoli tuntia juoksua kerrallaan rannalla. hiekka antaa kuitenkin hyvän vastuksen ja tekee treenistä raskaan.

huomenna olisi vapaapäivä myo:sta. ja arvatkaas minne suuntaan? ihka ekalle enkun tunnille. olen jotensakin jumittunut tasolle, josta en tunnu pääsevän eteenpäin. jospa opesta olisi apua. sanojen hakeminen ja asioiden ainainen yksinkertaistaminen alkaa tympäistä. haluan ilmaista itseäni paremmin kuulostamatta aina mielestäni ihan dorkalta. olen jo vuosia sitten hyväksynyt ralliaksenttini, mutta muuten kielitaito saisi kyllä kohisten edistyä.

että semmoista näin tiistai-illan päätteeksi. lenkin jälkeen olikin ohjelmassa greyn anatomia ja so you think you can dance, josta on tullut ihan lempparini. en voi mitään sille, että rakastan mary murphyn kirkumista, nigelin kommentteja ja ennen kaikkea cat deeleyn tukkaa ja vaatteita ja niitä upeita tanssijoita. mies kärvistelee aina ja arvatenkin ei voi sietää maryn kirkunaa, joka kajahtaa aina televisiosta niin kovaa ja korkealle ihan kaikkialle kotiimme. 6. tuotankokausi on menossa, 8 paria jäljellä. vielä ei selkeitä omia suosikkeja ole paitti että se russell on kyllä aika ilmestys!!

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu toinen SYTYCD-fani! Aivan mahtavaa viihdettä. sen on tosin nyt korvannut täällä american idol, joak ei sekään ole hullumpi, vaikka ei ihan tasokkaisn kausi olekaan menossa.

jenni kirjoitti...

sytycd on ihan parasta tv-viihdettä!! harmillisen pulman on aiheuttanut se, että se menee päällekkäin niin greyn anatomian kuin täydellisten naistenkin kanssa. täydelliset naiset saavat kyllä väistyä tieltä, mutta tuota ga:n ja sytycd:n ongelmaa en ole vielä ratkaissut. idols tulee täälläkin, mutta on jotensakin tylsä kausi meneillään ainakin vielä tässä vaiheessa. hyvää pääsiäistä!