2. huhtikuuta 2010

good friday

vai että pääsiäinen ja pitkä perjantai? kai se on uskottava, kun kalenteri niin sanoo eikä töihin ole menemistä tänään. ainakaan minulla. tosin mies istuu konttorissaan, yllätys yllätys. yritin kaivella viime vuoden maalis -ja huhtikuun blogiarkistoista tietoa siitä kuinka viime pääsiäinen vietettiin. ei löytynyt mitään mainintaa koko pääsiäisestä. pitkä perjantain aloitti muffinssivuuan etsiminen sekä aamiainen swakopissa.

pääsiäinen tuli tänäkin vuonna ihan varkain tai sitten minä en vain ole kärryillä mistään. radiossa suklaamunista ja tipuista on kyllä puhuttu jo ainakin kuukausi, meidän vakkarikaupassa sparissa en ainuttakaan suklaamunaa ole nähnyt. eilen oikein etsin, löytämättä.

mistä meidän pääsiäinen on sitten tehty? noh, ainakin tiramisusta ja muffinsseista. ehkä muutamasta leffasta ja pitkistä aamiaisista, rannalla lenkkeilystä, sohvan pohjalla lojumisesta ja loman suunnittelusta. niin ja huomenna saunotaan!! kokoonpanolla me ja perhe, jonka isä on italiansaksalainen ja äiti suomensaksalainen. ei kuulosta pahalta näin teoriassa, saas nähdä kuinka käy käytännössä. minä luultavasti koneeni äärellä mökötän miehelle, joka katsoo discovery channelia aamusta iltaan. no ei kai, mutta ainakin sitä on katsottava tunti joka aamu ja illalla mieluiten muutama.

1 kommentti:

Matti kirjoitti...

Nyt on Discoveryllä Turbo month! :)