28. maaliskuuta 2010

viime postauksesta on ihan yhtäkkiä kulunut jo viikko, ylikin. taas kerran voin vaan ihmetellä mihin tämä kaikki loputon aika kuluu?

ainakin aikaa on kulunut synttäreihin. kolmet synttärit viiden päivän sisällä, ja ainakin kolme muuta namibian ystävää on myös siirtynyt uudelle vuosilukemalle. koko viikolla ollaan oltu vain yksi ilta kotona, päivät on vietetty töissä ja ehdittiinpä käydä pikavisiitillä myös windhoekissa. perjantai-illasta lauantaiaamuun.

talven tulon voi jo tuntea, byaah. kelloja täällä siirretään vasta ensi viikonloppuna, taaksepäin. aikaeroa suomeen tulee siis kaksi tuntia. aurinko laskee seitsemän aikaan, ensi viikolla jo kuudelta ja parin viikon päästä pimeää on jo heti viiden jälkeen. byaah.

onneksi heinäkuu tulee lähemmäksi koko ajan. suomen kesä. loma suomessa. uudet perunat, tilli ja silli. on jotain jota odottaa kaiken tämän hässäkän keskellä. huhtikuu pitäisi ponnistaa täydellä teholla työn merkeissä, toukokuussa koulut ovat lomalla ja oma elokin ehtii rauhoittua.

sunnuntaiaamu kotona on pitänyt sisällään tolkuttoman määrän kahvia, vähän national geographic -kanavaa ja netissä surffailua. seuraavana vuorossa ranta, kävely ja koirat.

Ei kommentteja: