7. maaliskuuta 2010

may i present - myo terminators & myo volley stars


oshakatiin melkein varmasti matkaava joukkue, myo volley stars.


peli käynnissä, myo volley stars vs. myo terminators.pikapalaveri pelipaikoista. huomatkaa lasten keskittyneet ilmeet.


myo terminatorsien tytöt.nämä tytöt osaavat hommansa. edessä oleva tyttö on myös ikäluokkansa ykkönen tenniksessä, namibiassa.


äiti, tää on sulle. arlan kylmälaukku on kulkenut uskollisesti mukana vuodesta toiseen, aina vaan. eilen se oli pakattu täyteen sandwichejä.


myo terminatorsit jo pelinsä pelanneena. myon nuorempi joukkue volley stars voitti ysiluokkalaiset. taisi hieman ketuttaa. mutta äkkiäkös se unohtui, itse tapahtuma oli kuitenkin se tärkein juttu, pisteistä viis.


selvittelyä... kenellä on oikeus pelata ja kenellä ei. kuka saa palkintoja ja kuka ei.


lapset hoiti valokuvaamisen eilen. kamera säilyi ilman vaurioita.

sunnuntaiaamu on mennyt torkkuessa, kahvia juodessa ja rannalle menosta haaveillessa. iho on vain sen verran punainen, että ulos meneminen tuntuu silkalta hulluudelta. lämpömittari näyttää taas ennätyslukemia. reippaasti yli 35 asteen ollaan.

miehen toiveesta loppukevennys. mussukat aamuruokaa odottamassa. ollaanko me jo niin höperöitä, että nähdään mitä halutaan vai pystyttekö tekin näkemään saman?hilda odottaa kärsivällisesti, silmiin tuijottaen ja lupaa odottaen. mielessä ovat vain herkulliset nappulat. mara taas kärsii, ei ole nälkä yhtään eikä tee mieli syödä, mutta mitäpä sitä ei tekisi miellyttääkseen omiaan. niinpä mara tyytyy vaan näykkimään hieman nappuloitaan, kuumalla ilmalla ruoka ei vaan maistu.

Ei kommentteja: