18. maaliskuuta 2010

ihan tavallinen torstai

aamu alkaa lenkillä, jatkuu tarkoilla aamurutiineilla, joihin tosin pientä kaaosta aiheutti walviksessa käynti ennen aamuyhdeksää. pajerossa on vikaa, ilmastointi ei toimi vieläkään.

myolla ihan tavallinen aamupäivä, tuntien suunnittelua, kirjaston järjestelyä, poissaolojen selvittämistä, huomiseen valmistautumista. itse iltapäivän tunnit menivät nopeasti ja lentopallossa alkaa olla perussyöttö kohdillaan 6 -ja 7-luokkalaisten osalta. kertaus, kertaus ja kertaus. kirjastotunnit menivät mukavan hiljaisessa ilmapiirissä, niin kuin kuuluukin mennä.

kauppaan ja kotiin. illallisen valmistamista. padassa porisee mereneläviä sitruunaisella kastikkeella, kohta porisee vesi pastalle.

pian valtaan sohvan. ensin tulee miehen lemppari the office ja sitten pääsen täydellisten naisten maailmaan. kuutoskaudella ollaan, jaksossa kahdeksan. täydellisten jälkeen koirien iltalenkki ja tutimaan.tuula-liina variksen kilpikonna ja olkimarsalkka toimii unen tuojana. kirja kertoo elämästä saarikosken rinnalla, alkoholistin vaimona.

7 kommenttia:

Annu kirjoitti...

ihanata. mutta sanomatta jäi, mikä officen kausi on menossa? ja britti vai ameriikka? viikonlopputerveisiä :)

jenni kirjoitti...

ameriikka, ehkä neloskausi. brittiversio ei näy täällä.
viikonloppuja!!! pus.

Annu kirjoitti...

hihii, jos se pitää paikkansa, että me käsitellään elämää ja tunteitamme tv-sarjojen kautta, niin teidän ohjelmavalinnat kuulostaa juuri oikeilta muru. voikaa magoisasti!

Unknown kirjoitti...

heh-heh. niinpä vaan pitää ainakin meidän kohdalla teoria paikkansa. mites teillä? mitä katellaan tv:stä?

Annu kirjoitti...

nooh, tähän kai kuuluisi vastata perisuomalaisesti, että dokumentteja ja muita asiaohjelmia, mutta totuuden nimissä vastataan, että tositeeveetä ja muuta asiatonta. sekä suomalaista laatuhuumoria: ihmisten puoluetta, kätevää emäntää, maajusseja ja hääohjelmia. ou-kei jenni, niistä jäät nyt paisti.

veera kirjoitti...

mitä, eikö se edellinen kirja, jonka jouduit jättämään kesken, kun et yhtään tykännyt, ollut kanssa Tuula-Liina Variksen?

Terkkuja unettomalta Kapista. Sun blogi on valitettavasti niin mielenkiintoinen, etten ole nyt yhtään väsyneempi kuin äsken sitä lukemaan aloittaessani :-)

jenni kirjoitti...

oliko näin? tämä saarikosken rinnalla elämisestä kirja oli taasen oikein valaiseva eikä yhtään minun lukuintoa laskeva. tervetuloa takaisin namibiaan!

suomalainen tosi-tv!! täällä on vain kasapäin dstv:n tarjoamaa jenkkihömppää. ja sitähän en tietenkään katso, enpä.