3. maaliskuuta 2010

kuk-kuu.


martista on moniin asentoihin. vai mitä sanotte tästä? kylläpäs meidän sohva näyttää pieneltä tässä kuvassa, mutta pieni se kyllä onkin. minua harmitti ihan vietävästi jättää suomen koti taakse silloin yli vuosi sitten, olimme siinä kerenneet asua vain puolitoista vuotta, mutta sen aikana ehdimme tehdä pikkuremppaa ja asunnosta tuli oma koti. ja se sohva siellä oli ihan unelma, niin iso ja tilava. byaah.

asunto meni vuokralle mukavalle nuorelle parille, valitettavasti he joutuivat jättämään asunnon ja nyt sinne tulevat uudet vuokralaiset. kylmästi välittäjän valikoimat. minua suoraan sanottuna hirvittää. olisin halunnut tietää ja tavata uudet vuokralaiset.

btw, aasinsiltani syntyi ihan spontaanisti. tarkoituksenani ei ollut kertoa suomen kodin vuokraamisesta, mutta kerroinpa silti. yhdenlainen projekti on ollut hoitaa paperiasioita suomen ja namibiankin välillä, tosin pakko sanoa, että kaikki on sujunut niin helposti. skannaukset ja sähköpostit toimivat, eikä kukaan halua poliisin leimaamia kopioita.

mies toi tänään kotiin paperin, jolla anotaan lomaa!!!!!! huhti-toukokuun taitteessa on tarkoituksena pitää viikon mittainen loma ja reissailla namibiassa. minullahan on lomaa koko toukokuun myo:sta, koululaiset ovat silloin lomalla. tosin sitä ei tiedä, jos vaikka sinne harjoitteluun silloin jo pääsisin.

Ei kommentteja: