3. maaliskuuta 2010

helmikuun viimeinen.

sain huijattua miehen swakopiin kuljeskelemaan ilman sen suurempaa päämäärää. sunnuntai oli kuuma päivä, lauantaina olin jo onnistunut polttamaan itseni niin pahoin, että oli hakeuduttava varjoisille kujille.

pienoista kukkaloistoa...

meriveden lämpötila oli ennätyslukemissa, 18 astetta. vedessä riitti liikennettä, näin namibian mittapuussa.

kylmää juomaa. sunnuntain kunniaksi colaa. tiijättekö kun lähtee miehen kanssa jonnekin niin mitään ei voi tehdä nk.normaalisti? limpparia juodessa on testailtava kuinka pilli toimii tai sitten on tutkittava kuinka terassi on rakennettu tai kuinka varjot on kiinnitetty pöytiin - että ne varmasti pysyvät paikallaan kun tuulee. välillä on olo kuin lapsi olisi tutkimassa maailmaa, mutta ei sehän on insinööri (kaikella rakkaudella).
kuka osaa kertoa mikä kasvi tämä on? aavikkoruusu? ihan kuiva käppynä ja lähes käppynän värinenkin, ihastuin.


maaliskuu on kevään alkua, onneksi täällä se on vielä kesä, syksy tulee kuulema toukokuussa vasta. vuoden kokemuksella voi myös alkaa jo muistella millaista oli vuosi sitten ja olihan sitä lämmin ja kuuma sinne toukokuulle saakka.

5 kommenttia:

Sininen Kaleidoskooppi kirjoitti...

Onpa kiva lukea täällä lumessa ja pimeässä blogiasi ja haaveilla lämpimään pääsystä :D ja olen itsekin huomannut että insinöörejä on pakko rakastaa..on ne niin ihania ;) Itse asustelen diplomi-insinöörin kanssa, joten taidan ymmärtää mistä kirjoitat ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! olipa kiva kuulla teistä ja ihanien kuvien kera, Jennin ihanat aurinkolasit. Mukavaa viikonloppua teille rakkaat!! Täällä on vain lunta tullut ja pakkaset jatkuu parin sujapäivän jälkeen. Niin ja alkoi hiihtolomt. - savosta -

gatinha kirjoitti...

Moi!
Löysin sattumalta blogisi, ja kaivelin vähän tuota teidän alkutaipaletta :) Ajan kanssa selaan varmasti ihan kaiken! Olin itse Namibiassa vuonna 2005 puoli vuotta, vapaaehtoistyössä ja oli kyllä vallan mahtava paikka :)

Bongasin tuolta jostain kaukaa sun kysymyksen tähtitaivaasta, enkä tiedä joko olet asiaan selvyyden saanut.. mutta siis siellä näkyy eteläisen pallonpuoliskon tähdet, ihan eri kuin täällä Suomessa! Niitä oli mukava tutkia iltaisin ja huomata, kuinka tähdet puolessa vuodessa vaihtoivat paikkaa, kuviot kääntyivät pikkuhiljaa ylösalaisin.. :)

Tulen varmasti uudestaan käymään, tsemppiä tulevaan talveen, täällä ehkä tämä lumi sulaa, joskus :)

jenni kirjoitti...

sininen kaleidoskooppi - lämmintä täällä riittää varmaan yhtä paljon kuin siellä lunta ;).

savo - ootteko te kaikki lomalla? hiihtäkää, hiihtäkää. viikonloppu on ollut ihan erikiva!!

gatinha - tervetuloa tänne!! mitä olit täällä puuhaamassa? kävin kurkkaamassa sun blogiin ja tykkään valtavasti teidän ideasta!! hienoja kuvia.

gatinha kirjoitti...

Olin DAPP:n TCE (Total Control of the Epidemic)-projektissa, meidän tiimi pyöräytti homman Namibiassa käyntiin, eli haastateltiin, koulutettiin ja opastettiin paikalliset töihin. Toimivan oloinen projekti, koulutetaan ja palkataan paikalliset kertomaan paikallisille HIV/AIDSista. Paljon kokemuksia ja paljon ihania ihmisiä, itkun kanssa oli lähdettävä pois :)