4. elokuuta 2009

kotona

taas tuli saastutettua maailmaa ihan urakalla. kahden kuukauden sisällä neljästi olen lentänyt päiväntasaajan yli. auts. no seuraava kerta sitten vuoden päästä.

mutta olipas ihana tulla kotiin. nyt oli ensimmäinen kerta, että oikein tunsin tulevani kotiin. ehkä juuri siksi, kun mies, martti ja hilda olivat täällä odottamassa. koirat eivät oikein tienneet miten olisivat olleet, joten hyppivät vaan sitten ihan silmittömästi ja martti mourusi kuin kissa.

mutta oli silti ihana olla myös suomessa.

torstaina menen aamulla töihin!!! hätätapaus, vaan muutamaksi tunniksi tulevan työpaikan vastaanottotiskille päivystämään puhelinta. mutta että menen ihan kahdeksaksi aamulla. mahtavaa! voisin ihan laittaa vastaanottovirkailijan vaatteet, ettei niitä fyssarin perusverkkarivaatteita. pesti on siis ihan tunnin tai kahden mittainen. ja minä niin iloinen. etten sitten rasitu kuitenkaan liikaa. no joo.

laukku oli täynnä tuliaisia suomesta. kirjoja hirmuinen kasa. kuivattua ruisleipää, hernekeittoa, koirille hervottomat herkku -ja lelukassit äidiltä, miehelle muutama yllätys ja tietysti hiukkasen sisua ja fazeria.

outoa on olla hiljaisuudessa.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

kiva kuulla että olet päässyt ongelmitta kotiin. Kiitos oikein paljon käynnistä, oli mukava nähdä ja olla edes päivä. Kaihoisin mielin ajattelen, että voi mennä vuosi ennen kuin taas nähdään.

Ja hyvää työpäivää!!

Katsan blogi kirjoitti...

kiitos käynnistä ja onneksi olet turvallisesti kotona. hienoa että heti arki rykää päälle. meidän tuliainen teille tulee perässä, edelleenkään ei tulostimesta tule ulos mitään... tai siis ainakaan sitä mitä minä haluan. vai vuosi, se on pitkä aika mutta kestetään kun on pakko. kerrohan matille terkkuja, maralle ja hildalle kanssa suomesta. k

jenni kirjoitti...

jenni - onneksi nähtiin edes sitten sen pienen hetken. arvokasta sekin.
oppakaupalla onnea työkuvioihin!!

kati - arki rykää joo. pyykkikone laulaa ja hiekkakasat saavat kyytiä. kohta lähdetään agilityyn :)))
terveisiä sinnekin teille kaikille ja hyvää loman jatkoa!