29. heinäkuuta 2009

kuopioooo

suomessa, matka sujui yllättävän sutjakkaasti aina helsingin lentokentälle saakka kunnes paljastui taas sama kuin edelliselläkin suomen reissulla. eli kappas vaan, matkalaukku jäi johannesburgiin. sekä minun että pikkuveljen. mikä harmistus. seuraavan kerran täytynee sitten kokeilla sitä, että itse tsekkaa laukut koneeseen. prkl.

äiti tekee ruokaa. nam!! uusia perunoita, salaattia halloumilla ja mansikoita jälkiruoaksi. täydellistä. silmäluomet ovat raskaat, mutta vielä vähän jaksaa.

long beachilla mara ja hilda ovat mellastaneet oikein huolella. mies oli hyvää hyvyyttään jättänyt ne sisälle, koska ilma on aamulla niin kylmä. lounastauolla oli sitten paljastunut, että kaiken mahdollisen irtaimiston olivat tuhonneet enemmän tai vähemmän. olipa hilda onnistunut jälleen meikeilläni myös sotkemaan oman naamansa ja mara jalkansa.

perunat ovat kypsiä.

6 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

heissan ja tervetuloo suomeen ! pidä lystiä täällä ollessa. kuullaan !

jenni kirjoitti...

heissan!!

voisihan sitä lauantaina vaikka jätskillä käydä. aina jätskiin ja kahvitteluun on aikaa.

Maarit kirjoitti...

Tervetuloa! Ihanaa lomaa!

Katsan blogi kirjoitti...

toki kahville ja jätskille. meille vai jonnekkin ? minne ? onko sulla mun numero, mulla ei nimittäin ole sun numeroa... :(. 0405211760... k

Jenni kirjoitti...

ahaa! jälleen kotomaan kamaralla. kertoilepa sitten aikatauluistasi kun alkaa muotoutua. Majapaikka löytyy sulle täältä kontulasta jos tarttet!

Katsan blogi kirjoitti...

moi, voitko laittaa mulle sen osoitteen siitä blogista josta puhuttiin. sopiiko hänelle että luen sitä myös ? K