7. heinäkuuta 2009

risteilyltä

en tiedä mitä kuville tapahtui pienennysvaiheessa. laatu kärsi ja paljon. mutta koittakaa kestää! tässä todistusaineisto valaasta. parempaa kuvaa ei ole enkä toisaalta halunnut vahdata linssin takana koko aikaa, koska sitten en olisi nähnyt valaita ollenkaan livenä.

alhaalla näkymää rannalta. kaunista. minusta ainakin.

haaksirikkoutunut paatti.


pullonokkaystäviämme.
veneen perässä.
hyljeyhdyskuntaa. näitä kavereita on tuolla rannalla 20 000. koko namibian rannikolta löytyy 1 500 000 - 2 200 000 hyljettä eli aikasta paljon.

lounasherkkuja.

pikkuhylje hyppäsi ensin veneeseen. veneen perästä se nousi ja kiipesi.

ja samaa reittiä poistui.

tämä hylje oli nimetty robbieksi. oli pari kertaa suurempi kooltaan kuin ensimmäinen vieras.


robbie lähdössä pois. robbie tuli ihan laidan yli hyppäämällä. siihen se molskahti keskelle paattia, noin vaan.sitä siinä sitten ihasteltiin.


onnellinen pikkuveli.
näkymää rannalta, mistä veneet lähtevät risteilylle. matkassa oli ehkä 8 venettä. toiset isompia katamaraaneja ja toiset pieniä paatteja.

rantaravintolasta risteilyn jälkeen, kahvia ja pirtelöä. aivan ihana paikka.

voi, että harmittaa kun tuo kuvanlaatu on noin kehno.

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

hieman mahtavaa..me matkustettiin koko yö takas, kun kone oli hieman myöhässä ja täällä oli eilen niin kylmä!! tänään vaikuttaa jo paljon paremmalta! nauti suuresta päivästä ja huomaa vaihtaa mitä mietit 29-vuotiaassa päässä!!!! Onnea,onnea, olet rakas!

jenni kirjoitti...

kiitos.kiitos. nautitaan. käärmepuistossa. täällä kuumuus jatkuu vaan, tänään taitaa olla vielä eilistäkin kuumempi. tuskin jaksaa edes varjossa olla. kyllä se aurinko sinne taas saapuu joku päivä. 2 viikkoa puhdasta nautintoa kuitenkin jo takana sulla!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtavia nuo hyljejutut! Ihanaa! Ja suurenmoiset onnittelut suurenmoiselle ystävälle, nautiskele :)
-Hanne

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti paljon onnea tänään 8.7.2009 sinulle, Jenni! Olemme täällä vesisateisessa Lapissa ja ihailemme ihania aurinkoisia valokuvia hylkeineen!

Terveisiä Konstalta Martille ja Hilmalle, sekä tietysti Matille ja Mikolle :)!

t. isi, Konsta, Asta, Mistery Man ja Juha

Unknown kirjoitti...

aurinko saapui jo tänään, lämminta on taas!

Riina kirjoitti...

Jättiläisonnittelut maailmankansalaiselle!

jenni kirjoitti...

hehei!! ja kiitokset onnitteluista kaikille. runsaalla kermavaahdolla varustettu kakku ja ostereita. kyllä kelpaa täyttää vuosia!!

ehkä se aurinko saapuu sinne lappiinkin. mikä päivä te lähette suomesta??

aila mummo kirjoitti...

ONNEE! vaikka päivän myöhässä.En ollut unohtanut mutta kun tuli yllätyskutsu serkkutapaamiseenja selvisin kotiin vasta 21.00 olin rättiväsynyt mutta onnellinen.En kuitenkan jaksanut avata tätä toosaa enää. (seli seli).Kivaa kun teillä on kivaa ja Mikon loma niin onnistunut Rakkain terveisin teille kaikille. Aila mummolta.

Unknown kirjoitti...

Minultakin suuronnittelut rakkaalle ystävälleni vain pari päivää myöhässä!!! Huonomminkin lienee käynyt. Hienoja kuvia taas, taitaa olla veljpoijjaalla mitä mainion loma käynnissä!

Halaus kesäsuomesta, täällä on tullu roimasti vettä, onneksi lämpöäkin piisaa. Lähden tästä kampaajalle ja mölkkyä viskomaan.

jenni kirjoitti...

kiitos mummo ja jenni!!!

mummo - terveisiä sinne!! päivä sinne tai tänne, ajatus tärkein.

jenni - viime vuonna taisit olla ensimmäisen kerran oikeaan aikaan liikkeellä sitten viimeiseen 10 vuoteen :)), joten eipä tuo mitään. tärkeintä että olet siellä!!