2. heinäkuuta 2009

lämpöaaltoja

ihanainen itätuuli on alkanut puhaltamaan kuumaa tuulta, joka tarkoittaa sitä, että kostea kylmyys on jonkin aikaa poissa, itätuulen selättämänä. me like!!

eilinen meni aikasta rennosti. väsymystä oli runsaasti ilmassa, pikkuveli kävi aamulenkillä, söi aamupalan ja simahti sohvalle neljäksi tunniksi. taisi jännitys purkautua ja niin uni sitten maistui. eilen hengailtiin vain rannalla koirien kanssa ja käytiin ostamassa kaupasta ostereita. mies halusi. on ne kyllä ihmeellisiä ne osterit. kuinka ne voi koukuttaakaan niin paljon. alkupalaksi ostereita ja pääruuaksi perunamuusia ja kalapuikkoja. heh! oikea gourmee-keittiö.

pian lähdetään selvittämään delfiiniristeilyjen hintoja ja aikatauluja, samoin läheisen vesipuiston aukioloaikoja.

aamulenkillä nähtiin pienen pieni kuutti, ihan heiveröinen ja laiheliini. se oli rantautunut. koirat olivat tietysti ihan innoissaan, mikä aiheutti lievän kaaoksen. eivät onneksi käyneet kuutin päälle. nyt me vaan toivotaan, että se kuutti lähtee siitä vielä uimaan, ettei vaan tullut kuolemaan siihen rannalle.

pikkuveljestä on tullut aikamoinen kokkimestari ja loisto keittiöapulainen, ihan pyytämättä hoitelee tiskejä ja tekee aamupalalle munakasta. mainiota!

nyt me lähdetään nauttimaan east weatherista.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

terkkuja kreikasta muru..mekin keskella koiraikavaa..onneks on taa sun koirablogi..:)

jenni kirjoitti...

juuh! aika mukavasti ajoittui teidän loma, ainakin ton auringon suhteen. kotona jo?