5. elokuuta 2009

kammottavat valkonaamarouvat.

oih, kun olikin niin makoisaa nukkua oman peiton alla, oman rakkaan kainalossa ja oikein pitkät unet. rantakävely aamulla koirien kanssa, kyllä vaan vieläkin jaksan ihastella ja kiitellä siitä, että voin aamulla vaan lähteä ulkoilemaan vaikka kahdeksi tunniksi.

tänään menin maran ja hildan kanssa toista kertaa agilitya treenaamaan. paikalla olivat meidän sekarotuiset haahuilijat ja muiden rotukoirat. ja voitteko uskoa?? osa noista valkonaamaisista rouvista ei voi sietää marttia. martti on niin sanotusti rumalla tavalla kafferdog eli suomennettuna neekerikoira ja sehän ei passaa täällä maassa. julmetun ällöttävät rasistit! martti kuulema voi purra ja hyökätä niiden bordercollieitten kimppuun. just joo. yleensä treeneissä koirat saavat olla vapaana aluksi ja juosta miten tykkäävät, mutta yksi kammotusrouva tuli sanomaan minulle, että ota nyt tuo koirasi kiinni, kun se voi hyökätä meidän koiran kimppuun. ja ihan käsi sydämellä voin sanoa, että siihen martista ei ikinä olisi. meinasi ihan itku tulla.

ekalla kerralla jo hieman vainusin sortoa marttia kohtaan, mutta nyt se oikein lävähti päin kasvojani. hildaa siedetään paremmin, mutta marttia ei. onneksi ohjaajamme on hyvä mies ja ottaa martin huomioon eikä sorra. mutta että tämmöistä. ensin ajattelin, että tämä oli viimeinen kerta, kun osallistumme. mutta tulin toisiin ajatuksiin. ne valkonaamarouvat eivät meidän iloa pilaa, siinähäpän kärvistelevät.

hilda on aivan ilmetty stara agility-radalla. rohkea rämäpää, mutta malttaa myös kuunnella. ohjaaja oikein kehui ja pyysi muitakin katsomaan hildaa (hahaa!! niin oikein niille valkonaamarouville). marttia taas hiukan tuo arkuus vaivaa, mutta hiljaa hyvää tulee ja toivottavasti matkan varrella myös rohkeutta lisää.

aamupäivä meni pihaa siivotessa eli toisin sanoen hiekkaa lakastessa. puolet pihasta on raivattu, huomenna jatketaan. jos vain jaksan rankan työrupeaman jälkeen, heh heh.

6 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

no jopas jotakin, ai että koiriakin voi syrjiä... pidä pintasi vaan, näytätte vielä niille ! älä masennu vaikka uskonkin, että tunnelma oli hetken maassa. Käytä suomalaista sisuasi ja maralle ja hildalle tsemppiä !

Annu kirjoitti...

jenni-rakas, pidä selkä suorana ja anna maran näyttää hurmaavuutensa. koirat eivät onneksi ole yhtä rajoittuneita kuin me ihmiset. valkonaamarouvat..oijoi.., mutta sinä jos kuka pystyt saamaan ihmiset puolellesi.

Jenni.P. kirjoitti...

Uskomatonta! Tuntuu niiin käsittämättömältä, että sivistyneet(?) ihmiset voi käyttäytyä noin!! Tsemppiä tunneille!

Anonyymi kirjoitti...

MOI JENNI MINÄ OLEN TÄÄLLÄ KORTENBERGISSÄ.
TULTIIN LAIVALLA HELSINGISTÄ GDYNIAAN JA SIELTÄ TÄNNE AJAMALLLA
HISSUKSEEN.YKSI YÖ OLTIIN PUOLASSA JA PARI SAKSASSA. LÄMMINTÄ ON OLLUT 30.
TERVEISIÄ ISILTÄ, KONSTALTA, ASTALTA JA MISTERILTÄ. TERVEISIN HANNA

jenni kirjoitti...

hei.
eli pidän pintani ja selän suorana!!
lauantaina raahaan matin mukaan, tukiturvaksi ja sitten me näytetään niille. kiitos tsemppauksesta!

hanna - kiva kuulla kuulumisia, oikein mukavaa loman jatkoa kortenbergiin. misterille rapsutuksia!! ja terveisiä kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Itku tulee silmään täälläkin tuollaisesta rasismista. Ei voi koirat eikä ihmiset valita sukupuutaan eikä väriään. Arvokkuus ja arvostus on jotain muuta kuin sukutaulu ja raha. Tsemppiä karvakuonoille ja emännälle + isännälle!
Olette ehdottomasti parhaat ja rakkaimmat!