24. heinäkuuta 2009

perjantaina päänsäryn jälkimainigeissa..

ensin onnitteluni kuopioon, uudelle isälle ja äidille ja pikkuprinsessallenne!!!! toivo elää, että näkisin viikon päästä ne pienen pienet varpaat!

ei pidä sairastua siis sikaflunssaan. pelko siitä on alkanut kyteä mielessä. viikon sisällä kuusi eri lentoa, kahdeksan kertaa lentokentällä. taidan hankkia sen maskin. juuri järkyttävästä oksetepäänsärystä selvinneenä tahtoo pysyä vain hyväkuntoisena.

vihdoin minun good standing -todistukseni saapui tänne suomesta. ei sitä kuin kuukausi odotettu. pakko sanoa kyllä, että se viipyi suomen päässä pari viikkoa ennen kuin saivat sen postitettua ja posti toimitti sen jämptisti tänne kahdessa viikossa. harmi vain, että se saapui vasta nyt. olin suunnitellut tekeväni pikkuveljen kanssa windhoekin reissun tuon todistuksen saavuttua, mutta nyt ei enää oikein ehditä. tiistaina alkaa matka suomeen. huomenna lähdetään sisämaahan päin safarille, ollaan safaripuistossa yötä ja voidaan tarkkailla sarvikuonojen yöllisiä juomasessioita huoneen terassilta. naapurin pojat ovat luvanneet huolehtia koirista.

tänään ehdittiin olla tehokkaita pikkuveljen kanssa. hän on muuten korvaamaton apu. niin hienosti osaa tehdä mitä ehdotan. siivottiin aamulla aamulenkin jälkeen koko talo. käytiin sanomassa heipat pelikaaneille ja hylkeille yhdessä suosikkikahviloistamme, mola molassa, tehtiin ruokaostokset, käytiin mönkijöillä dyyniajelulla (ihan semmoisella opastetulla niin kaik päästiin yhtaikaa, mies oli tietysti omallaan mukana ja oppi keulimaan, wuhuu!), tehtiin vielä pitsatkin ja kun oli aika laittaa pitsat uuniin aloin voimaan pahoin. yhtäkkinen päänsärky ja oksete. parin tunnin koomakipumakaaminen helpotti. on se muuten kumma kuinka tuommoisessa kiputilanteessa tekee vakaita päätöksiä esim. siitä, että vessaan hankitaan heti huomenna himmennettävät valot, naapurille käyn valittamassa aina haukkuvasta koirasta, hankin korvatulpat sekä opetan miehen ja pikkuveljen puhumaan hiirenhiljaa. enkä syö ja juo enää mitään epämääräistä.

ulkona pauhaa tuuli. se tietää mitäs muuta kuin hiekkamyrskyä yölle ja aamulle. pihapuumme palmu pitää hirmuista meteliä, kun tuulee. lehdillä on niin suuri pinta-ala ja kun ne tuulessa halkovat ilmaa on ääni välillä kammottavan pelottava ja kova. hiekkamyrskyjä kestää kuulema elokuun loppuun saakka. mutta yleensä niitä on vain muutama kuukaudessa täyden kuun aikaan. nyt tänä talvena lähes joka viikko ja ainakin 3-4 yötä peräkkäin.

hyvää viikonloppua ja tuhat halausta kuopioon ja onnittelut kaikille, sedälle, tädille, serkuille, mummolle, ukille, isomummolle ja uusille vanhemmille!!

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

heissan ja tervetuloo suomeen!!! jos ette jokaista käsinojaa, kahvaa ja liukuportaan hihnaa tunnustele ja pesette kädet välillä saippualla ja vedellä, niin ei se sikainfluenssa tartu.
t. vapaapäiväläinen helsingistä. ohjelmassani tennistä jounin ja pyöräilyä annin kanssa aurinkoisessa kesäsäässä, viimeöisten "monsuunisateiden" jälkeen.
p.s. ehditäänkö nähdä?

Johanna kirjoitti...

Pikkuinen oli niin pikkuinen.. Ja kaunis!

Toivon että näkisin sinut kun tulet. Ennätin viimeksi sen 15 min. rättipoikki väsyneenä.

<3 johanna serkku

jenni kirjoitti...

jenni - pitänee yrittää pitää kädet omissa taskuissa vaan ja pestä niitä ahkerasti. ehditään varmasti nähdä. ajattelin tulla hkiin su 2.8 ja sitten maanantaina lähtee illalla lento takaisin.

johanna - voi pikkuista, näin kuvan. itse ihanuus! yritetään ehdottomasti nähdä. tarkoitus olla kpossa ainakin ke29 - pe 31.7!!

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuruiset varpaat sinulta jäi näkemättä, mutta näit kasvot ja kuulit itkun :)
On se kyllä niiin pieni, vaikkakin kasvaa ihan silmissä! Nyt jo ihan kaiholla katsoo sairaalassa otettuja kuvia, kun se on niissä vielä niin valtavan pieni :)

jenni kirjoitti...

voi valtavan pientä. kyllä se söpönassu ja pikkuiset kätöset tekivät jo lähtemättömän vaikutuksen. eikä sitä heti ensimmäisellä ulkoilukerralla passaa varpaita alkaa esittelemään.

voikaa hyvin!!