20. tammikuuta 2010

hyvä päivä

mistä on minun hyvä päivä tehty?

kummallista kyllä kaikki meni hyvin, vaikka tänään aamurutiinit heitti ihan häränpyllyä, koska aamupala oli kiellettyjen listalla ja kodistakin piti lähteä alle tunnissa heräämisen jälkeen. suuntasin verikokeisiin, ihan vain huvin ja terveyden kannalta. kiinnostaa tietää kuinka kolesteroli on noussut ostereiden ja katkarapujen liikakäytön seurauksena sekä muutenkin ihan vain tietää miltä ne arvot veressäni näyttävät. mies vei minut ansaitulle aamiaiselle verikokeiden jälkeen. saatiin lukea rauhassa päivän lehdet. pajero kävi pesussa ja minä jatkoin matkaa walviksesta swakopiin, missä varasin aikoja näkötarkastuksiin myo:n lapsille.

ehkä eniten mieltä lämmitti tänään erään paikallisen lääkärin tapaaminen. tapaamista on odotettu jo pari kuukautta, mutta lääkärin pumppu reistaili sen verran, että töistä oli parempi olla poissa. tapaamisen tarkoitus oli saada kahdelle myo-lapselle apua. toinen lapsista sairastaa epilepsiaa, hoitona on ollut vuosia sama lääkitys, halvin mahdollinen. mutta siitä ei ole juurikaan ollut apua päivittäin useasti toistuviin kohtauksiin. toinen lapsista on taas lopettanut kasvamasta vuosia sitten ja jäänyt 135 cm:ä pitkäksi, vaikka ikää on jo reippaat 15 vuotta (keskimäärin pojat ovat silloin 170cm). lääkäri oli aivan suurenmoinen ja lupasi järjestää tarvittavat tutkimukset valtion sairaalalta, jolloin maksut eivät käy liian korkeiksi. sitä yhteistyötä odotellessa. lupasipa lääkäri auttaa myös minua fysioterapeutin tutkinnon hyväksymisessä, on ollut ennen siinä lautakunnassa, joka asioista päättää, mutta jatkuvan eripuran takia kyllästyi taisteluun ja lopetti.

sain järjestettyä itselleni myös englannin opettajan. aion alkaa opiskelemaan kieltä oikein kunnolla. en tahdo jumittua tälle rasittavalle tasolleni, jossa tällä hetkellä keikun.

mieltä myös ilahdutti paljon suomi-ystäväisen kanssa chattailu.

sekä simpukoiden keräily rannalta, hääkoristeeksi lauantaisiin häihin.

nyt pitäisi vielä inspiroitua 30-luvusta, joka kyseisissä häissä on teemana. vinkkejä?? aion kyllä pitäytyä polvet paljastavassa mustassa mekossani, mutta kaippa sitä jotain sulkaa voisi jonnekin lisäillä. mieli halajaa jotain kohtalokasta päähinettä, mutta kappas vain ei sellaista ole kaupoissa näkynyt.

nukkumaan ja hyvän kirjan pariin.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mutta sellaisen sinä askartelet helposti ja nopeasti!

Annu kirjoitti...

hienoja kuulumisia. toivotaan, että lääkärisuhteista on apua. tuitui jenninen.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas mahtavia juttuja! Toivotaan että kaikki menee hienosti. Mukavia
häämenoja teille!
Haleja täältä pakkasesta nytkin 23.
-savosta-

kirsi kirjoitti...

Niin, jos googletat paahinetta sulalla, ja sitten askartelemaan sellainen. Muistaakseni ne hameet on jotain polven tienoilla, paljon helmia kaulassa???Vai olenko ihan vaaralla vuosiluvulla...huh, tulin just lenkilta Tamban kanssa, molemmilla laihis menossa.
Pitakaa hauskaa!!

jenni kirjoitti...

hehei.

lotta - minä askartelemassa??

annu - tsirp! tsirp!

savoon - häihin valmistaudutaan parasta aikaa. terveisiä sinnekin. hannan paketti saapui eilen, kiitos!!!!

kirsi - niin, helmiä ja sulkaa, ehkä. voisihan sen tarkistaa, mutta mennään intuitiolla. tahdon jotain kohtalokasta. me tullaan ensi viikolla kapiin!