18. tammikuuta 2010

hulinaa!!

vihdoin on taas hulinaa elossa.hyvä hyvä.ihan pian lähden myo:lle. ensimmäinen päivä lasten kanssa. jo hieman olen odottellutkin lasten kohtaamista pitkän loman jälkeen.

viikonloppu meni ihan koomassa.tekemättä juurikaan mitään. vaikka toisaalta olikin ihanaa vaan makoilla miehen kanssa sohvalla ja katsoa ei mitään liian vaativaa hömppää televisiosta. lauantai-iltana käytiin espanjatteren synttäreillä. oikein oli hauskat juhlat. ruoka oli tosi herkkua,isoja katkarapuja ja kaikkea kalallista. mola molaoli varattu vain juhlaväellejoten miljöökin oli nappivalinta synttärisankarilta. tosin tyypilliseen espanjalaistapaaan sankari oli havahtunut illan musiikkin vasta lauantaina ja hankkinut paikalle ehdan afrikaanerimusiikkia soittavan dj:n, josta kuului purnausta vähän joka suunnalta. mutta sitten taas espanjalaisten mutkaton ja rento suhtautumistapa nostatti tunnelmaa eikä dj minua ainakaan sen enempää harmittanut. pitäisi varmaan taas matkustaa hispaanojen maalle,tykkään niin kovasti heidän asenteestaan elämään. asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella ja turha stressaaminen ei auta mitään. mutta juu,kyllähän sitä draamaakin saadaan aikaiseksi kaikesta.

nyt on mentävä. toivottakaa onnea, näin painajaisia siitä, että kasiluokkani buuaa uudelle luokanvalvojalleen..

2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

höpö höpö, ne mitään buuaa. miss jennylle... höh, ei tosiaankaan. muistahan kertoa kuulumisia miten eka päivä meni ! matille terkkuja ! ja koiruuksille tietty kanssa.

jenni kirjoitti...

K&K- noh, ei ne buuannu. onneksi. viime yönkin pyöriskelin painajaisissa. pitäisi vissiin ottaa hieman rennommin. terveisiä takas!