10. tammikuuta 2010

vihdoin koitti se hetki


että päästiin hieman viikonloppua viettämään niin, että mieskin oli mukana. lauantai kului iltamyöhään töissä, samoin sunnuntaiaamu. aurinko on jaksanut päivystää taivaalla jo päiväkausia, kuumana. meri tuntui ensimmäistä kertaa lämpimältä. martti uskaltautui leikkimään vedessä oikein kunnolla. se hyppi aaltojen yli ja molskahti kuono edellä veteen. hildaa ei meri kiehdo ellei rannan lähettyvillä ole hyljettä.
tarpeellisia lepohetkiä, kuoppa maahan ja sinne makaamaan.


oltiin muuten ekaa kertaa niin sanotusti rannalla, ihan vain rannalla olemisen vuoksi. ihan oli kelpopuuhaa sunnuntaille. kaippa se vaikuttaa, että asutaan lähes rannalla, joten harvemmin sinne tulee lähdettyä ihan vain aikaa viettämään. toki siellä joka päivä käydään aamulenkillä, välillä kalastamassa ja ihan muuten vaan käppäilemässä.

illemmalla kävimme leffassa katsomassa couples retreat. oli kyllä ihan huono. muuta ei voi sanoa. kai sitä pari väkinäistä naurua tuli naurettua, mutta molemmat päädyimme siihen, etttä kotona leffa olisi jäänyt kesken. armotta jo ensi hetkillä. sen sijaan joku aika sitten kävimme katsomassa inglorious bastardsin. se oli taasen erittäin paljon katsomisen arvoinen. silloin oli muuten leffateatterin sali melkein täynnä ja me ensimmäistä kertaa emme olleet ainoita katsojia.

mainiota viikon alkua!!
minulla onkin vielä huomenna vapaapäivä. jenkkivahvistuksemme ja samalla esimiehemme lento on myöhässä, joten pääsemme aloittamaan työt vasta tiistaina. lapset aloittaa vasta viikon päästä maanantaina. en millään malttaisi odottaa, että pääsen kertomaan lapsille uutisia näkötarkastuksista.

kiitokset vielä silmälasirahaston kartuttajille!!! en voi muuta kuin kiittää ja kumartaa. vielä olisi reipas yksi kolmannes kerättävänä, joten jos halukkaita vielä riittää niin ottakaahan yhteyttä!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

täällä oli tänään vaan kymmenisen astetta ja tuntui kummallisen lämpimältä..tähän on tultu. kesää odotellessa. uudet bikinit on jo hankittuna!

Anonyymi kirjoitti...

laita ne tiedot, että minne, minun sp:n
T: Isi

Anonyymi kirjoitti...

Moikka mille tilille voi silmälasirahaa laittaa?? kyselee täältä savosta. Jossa pakkanen on hellittänyt.

jenni kirjoitti...

lotta - illan 18 astetta taas tuntuu täällä kylmälle ja toppatakki on laitettava päälle.

isi ja anonyymi, viestiä laitoinkin jo s-posteihinne!! terveisiä ja kiitos.

kirsi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia teidan karvaturreista...ota osaa johonkin kilpailuun, please.