28. tammikuuta 2010

rakkauskaupungissa

kapkaupunki huumaa yhä vaan, ei siihen enempää tarvita kuin illallinen vanhalla sisäpihalla, kuhisevat kadut, meren tuoksu ja pöytävuoret.

hotelliksi valikoitui sama kuin 11 kuukautta sitten tänne tullessa. omia mietteitä ja sen aikaisia fiiliksiä on aika kiehtovaa käydä läpi. kuinka silloin olikaan niin noviisi ja pelokas, kuinka kuva etelä-afrikasta tai ainakin kapista oli niin vallan vääristynyt, kuva oli liian täynnä rikollisuutta ja julmuutta. kiitos kapin nuo mietteet ovat vaihtuneet toisiin.

kapissa olemme sunnuntaihin saakka. karvakuonot jäivät hyvään hoitoon, agilitymestarin luokse. ehkä niillä on esitellä uusia taitoja sunnuntaina.

voikaa hyvin. minä suuntaan aamiaiselle. ja ihan vaan on pakko kertoa, että aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja verho on pidettävä kiinni, koska aurinko paistaa niin kuumasti. uima-allaskin tuolla odottaisi...

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Oi voi, kuulostaa täydelliseltä... Kapkaupunki on ollut aina kiinnostavien kohteiden listalla.

Kirjoitit että kuvasi kaupungista oli vääristynyt, ja Suomessahan aika yleisesti pidetään sitä hieman turvattomana paikkana. Tällainen on vähän oma mielikuvakin. Riittääkö normaali varovaisuus vai onko siellä edelleen alueita (keskustassa), jonen ei kannata mennä?

jenni kirjoitti...

hei anu,
päivä on joo ollut jokseenkin täydellinen lomalaiselle. tosin illalla yltynyt tuuli on niin voimakas ettei ulkona oikein voi olla. kadut ovat ihan autiot. ja hei, intialaisessa ravintolassa oli automaattivessa. pakkohan minun oli niitä nappuloita kokeilla, aikasta jännittävää. keskustan alue tuntuu turvalliselta, tietysti aina pitää olla varovainen ja tarinoita taskuvarkauksista riittää, mutta ainahan niitä sattuu suurkaupungeissa. käsittääkseni ns. vaaralliset alueet ovat townshippejä, joissa asuvat vähäosaiset. keskustan alue kuhisee poliiseja ja vartijoita, joka myös osaltaan luo illuusiota ehkä turvallisuuden tunnusta. mutta juu, joka tapauksessa ei tämä liian vaarallinen ole ja ehdottomasti on näkemisen ja kokemisen arvoinen!

aila muoomo kirjoitti...

ihanaa sulla...kateeksi käy...
kyllä täälläkin aurinko paistaa päivisin mutta,kylmästi ja vain kaikki pölyt esiintuoden,niin että kaihtimet on tässäkin tuvassa alas laskettava. ulkona on onneksi tosi kaunista huurteisine puineen.hyvää jatkoa.toivottaapi mummosi kortteisenmäestä.