7. lokakuuta 2009

aamulenkillä

oikein onnistunut kuva, noh ehkäpä tämä kuvaa aamun tunnelmia. mara tosiaan käy aina makuulle, kun mahdollista ja hildaa taisi väsyttää kameran ottaminen esille. pitkästä aikaa saatiin myös aurinko heti aamusta esille. ihanaa!!!


voitteko kuvitella, että tuo yllä oleva pieni vihreä pläntti on koirien yksi suosikkipaikoista?? se on todellakin tämän alueen vihreistä länteistä se toinen. en osaa edes kuvitella kuinka koirien päät menevät sekaisin kunhan ne joskus pääsevät metsään, näkevät puita ja pensaita.


koska yleensä ulkoilut koostuu tämmöisistä maisemista tai sitten niistä hiekkadyyneistä.

tuo kaikki musta epämääräisen näköinen on simpukkaa. sitä siis riittää.


martti on jo rohkaissut mielenäs veden suhteen. aina kahlaamassa jos mahdollista. toisin kuin hilda, hilda ei oikein välitä kastua. martti on aina yltäpäältä hiekassa, märässä hiekassa, kun päästään kotiin ja hilda on aina niin puhtoinen ja hiekaton. tykkään hildasta hirmuisesti.


laiturin päällä häämöttää lähibaari ja hei huomatkaa maran mahtava takamus. niin lihasta täynnä!!


myrsky taitaa riepotella siellä ihan kunnolla. kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu...

meillä paistaa aurinko...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä suomessa sataa vettä ja myrskyää..

Miten ihmeessä te sinne oikein päädyitte lähtemään? Sun miehellä oli siellä jo työpaikka valmiina?

Onko siellä kallista asua?

Olen uusi lukija, enkä ole vielä ehtinyt kaikkia vanhoja postauksia lukea, olet ehkä näihin jo jossakin vastaillutkin..

Ihanat koiruudet teillä. :)

jenni kirjoitti...

hei!!
tervetuloa lukijaksi. miehen työkomennuksen vuoksi päädyimme tänne hiekan ja meren välimaastoon, eläminen on halvempaa kuin suomessa, mutta jos haluaa länsimaalaista elämää niin siitä saa kyllä maksaakin ihan mukavasti, suuri osa esim. ruuasta on tuontitavaraa jolloin se näkyy myös hinnassa.

Eleanor Vatsa kirjoitti...

Hei Jenni!

Hauska että löysit blogini ja kiitos kommenteista, vastasinkin jo!

Ihania koiria! Eli onko toinen niistä sinun? En ehtinyt vielä kauheasti tutustua blogiisi kun kiirehdin kommentoimaan. Jään lukemaan tarkemmin, todella hauskaa lukea Namibiassa asuvan suomalaisen Africanis-koirasta!

jenni kirjoitti...

pisara hei,

itse asiassa molemmat ovat minun tai meidän koiria. tuo vaaleampi on selkeä africanis ja pienempi tumma taitaa olla sekoitus vähän kaikkea. tarkoitus on ollut laittaa tunnisteet teksteihin, mutta olen ollut siihen liian laiska, sori siitä, mutta koirista olen kyllä aika paljon tekstieni lomaan kirjoitellut, varsinkin viime kevään teksteissä.

Eleanor Vatsa kirjoitti...

Hei vielä,

olen nyt vähän enemmän lueskellut blogiasi, Martin tausta selvisi, Hildan ei vielä. Miksei Hildakin voisi olla Africanis? Sekin näyttää aika tyypilliseltä alkuperäiskoiralta, vaikka toisaalta kulkukoirat (oletan että se on myös löydetty) aina palautuvat tuohon samaan koiran perustyyppiin.

Aamulenkkimaisemanne näyttävät ihan mahtavilta, koirasi ovat kyllä onnenkoiruleita kun ovat päässeet noin hyvään kotiin ja saavat juosta vapaina rannalla.

Jos sinua kiinnostaa, niin tässä linkissä on postaus maasai-heimon koirista:

http://indianpariahdog.blogspot.com/2009/10/africa-snapsots.html