12. joulukuuta 2009

yli aitojen

menneenä keskiviikkona saavuin valencian kämppikseni kanssa ratsastamasta kotiin. ajeltiin pajerolla pitkin long beachin katuja ja ihmeteltiin väenpaljoutta kunnes kämppikseni kysyi, että onko tuo tuossa martti, katsoin ja olihan se. mara juoksi kadulla vastaan, oli niin iloinen nähtyään meidät ja juoksi auton rinnalla takaisin kotiin.

tänään aamulla tullessamme aamulenkiltä kotiin, naapuri pysäytti ja kertoi vieneensä maran kolmesti tällä viikolla kotiin, koska mara oli seikkaillut kadulla. hilda on löytynyt tällä viikolla joka päivä väärältä puolelta pihaa. piha on jaettu kahteen osaan aidoilla. meidän aidat on noin puolitoista metriä korkeat. agility alkaa tuottaa tulosta. koirat hyppäävät ensin aidan päälle, tasapainoilevat siinä hetken, että saavat takajalkansa hyviin asemiin ja hyppäävät sitten toiselle puolelle.

hieman on neuvoton olo. varsinkin kun tuo pikkumarakatti-hildakin on oppinut hyppäämän yli. että mitäs nyt?

long beach on alkanut jo kuhista, talviunet ovat jääneet taakse. autoja ja mönkijöitä liikkuu paljon sekä muutama tappelupukarikoira. naapurimme oli lähinnä huolissaan noista koirista, jotka haastavat riitaa, yksi jack russeli hyppii välillä jopa meidän pihalle maraa ja hildaa haastamaan. ja nuo meidän pienokaiset kun ei juuri tappelemaan ala muiden kuin toistensa kanssa, naapuri oli juuri siitä huolissaan, että meidän koirat ovat niin kilttejä etteivät osaa itseään puolustaa.

saa nähdä mitä me oikein keksitään, pitääkö koirat jättää sisälle vai mitä ihmettä? ehkä joku nakkiautomaatti pitää virittää ettei oman pihan mielenkiinto pääse laskemaan.

mukavaa lauantaita!! täällä on niin lämmin, mutta mereltä tuulee just sopivan virkistävästi. kohta lähetään kaupungille seikkailemaan koirien kanssa, hakemaan mun silmälasit ja sitten oppimaan taas uusia taitoja, joilla ylittää esteitä.

Ei kommentteja: