3. huhtikuuta 2009

tiltannut tietokone ja elo ilman nettiä

niin siinä sitten kävi, että tietokoneen kovalevy irtisanoi sopimuksensa minun kanssani, noin vaan keskiviikkoiltana miehen avustuksella armaalla. liian kovakouraista käsittelyä. melkein kaksi päivää ilman nettiä ja konetta = ikuisuus. kokeilkaa ihmeessä. jos olette ihan vaan normioloissa kotona eikä ole konetta niin vaikeaa tekee. eri asia on tietysti jos on lomalla, mökillä tai jossain missä ei edes muista tietokoneen olemassaoloa. mutta ei kotona, ei. toisaalta hyvää on tehnyt. ärsytys on laskenut. ehkä aika teki tehtävänsä kuitenkin eikä tietokoneen tilttaaminen. kiitos mummolle viisaista sanoista!!

ensi viikolla j&m saapuvat samaan maanosaan, afrikkaan! tervetuloa niin paljon!!! kapkaupungissa nähdään. samalla minä saan uuden tietokoneen, toivottavasti. suomesta! niin ihanaa nähdä rakkaita ihmisiä, jotka vielä puhuvat samaa kieltä kuin minä.

aurinko laskee pian, rantakävely kutsuu. päivitys voi olla kehnonlaista, miehellä on miljoonittain työtä viikonloppuna, työtä mihin tarvitsee konetta. mutta minulla on auto käytössä, jee!! ja imurikin tuli tänään! life is gooooood.

9 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

Voi pieksu ! No toivottavasti kone tulee pian. Kuinka voitte ? Nyt kevät on tullut... K&K

Unknown kirjoitti...

iltaan asti ollut lämpimähköä, vettä tihutti vähän. hyvä vaan, pöly laskeutuu. kevättakit oon kaivnu jo aikoja sitten esille, tänään tarkeni farkkutakilla, uumama! Paljon suukkoja!

Maarit kirjoitti...

Terkut Talinkorventieltä! Mites koirulin kanssa sujuu? Aiotteko opettaa sitä kovasti? Meidän tapaus tossa nimittäin juuri haukkuu televisiosta susia (Avara luonto).

jenni kirjoitti...

heissan!

K&K kone on jo melkein matkalla!! ainakin lähellä matkalaukkua jo. jei!

L farkkutakki, uumamauu!! meidänkin pihalle oli ilmestynyt eilen jotain leskenlehdeltä näyttäviä kukkasia.

M, siis minun paimiomaarit?? koiruli voi hyvin ja pulleasti jo. miten siellä jaksetaan? usko vaan niin ohjaan marttia kaiken aikaa... istu-käsky menee jo hienosti, jos on tarjolla herkkupala palkinnoksi. superpaljon terveisiä!!

Riina kirjoitti...

Mummon sanat oli kyllä tosi viisaita; täälläkin on hengareita ja vaatteet lojuu silti siellä täällä ;) Hyvä että ärsytyspäivät oli ja meni, mutta saa sitä välillä olla känkkäränkkänäkin!
Kuopiossa sataa räntää ja kevät tuntuu kaukaiselta ajatukselta...Halaus!

Maarit kirjoitti...

Sorry, ei ollut Paimio-Maarit:)

jenni kirjoitti...

missä ihmeessä on talikorventie?
patun maarit sitten?
terveisiä joka tapauksessa!!

riina; kyllä mummo tietää, aina!

Katsan blogi kirjoitti...

Moi, mä nään omassa blogissa että oot lisännyt tekstiä mutta netissä ei näy, weird... ? Mitä voin tehdä?
KOOOOOO

jenni kirjoitti...

kati!! en minakaan ymmarra tuota. kirjoitin matin koneella ja se on ihan huippusuojattu jne... joten se ei antanut mun julkaista tekstia, mutta kummallista, etta olet nahnyt ns.luonnoksenkin.
illalla nahdaan j&m, niin kivaa! terveisia ja huomenna mulla on jo ehka oma kone tai siis tanaan illalla.