16. huhtikuuta 2009

mokkulainen mokkula

ihmeellistä on tämä tietokoneiden ja internetin elo. tänään mokkulani toimii. mies oli urhea sankarini ja sai yhteyden namibian mtc:n (make the connection, hehheh!) data manageriin ja johan alkoi homma luistaa. ainut vaan, että nyt joka kerta kun haluan nettiin on mokkula ensin otettava pois käytöstä ja sitten asennettava uudestaan. parempi sekin kuin elo ilman nettiä.

tänään olen toipunut eilisestä työpäivästä ja siivonnut antaumuksella. koti kiiltelee puhtauttaan ja tuoksuu puhdistusaineille. nyt olisi hyvä hetki ottaa muutama kuva tänne. ehkä huomenna aamupäivällä, kun aurinko valaisee kauniisti. iltapäivällä menen kaivokselle töihin. ensi viikolla olen joka päivä sitten töissä. pehmeä alku ensiksi. minun pitää itse ajaa kaivokselle entiedäkenenautolla, mutta joka tapauksessa yhdeltä menen swakopmundiin ja näen siellä aamupäivän hoitaneen fyssarin ja saan häneltä auton, jolla ajelen kaivokselle. jännittävää. olen toki autolla ajanut jo useaan otteeseen ja monella erilaisella, mutta silti. autot ovat vaihtuneet meillä tiuhaan, joka viikko melkein. tällä hetkellä on toyotan yaris, miellyttävä ja hiljainen, mutta suosikiksi nousee kuitenkin ikiloppunut ykköskoppanen volkkari. täysi romu, joka piti hirvittävää meteliä, ei ohjaustehostimia ja rattikin oli ihan vinossa. siinä oli sitä jotakin ajamisen tuntua, tiesi ajavansa autoa. me like the fiilis!! huomenna mennään taas kerran katsomaan minulle autoa. vanhaa pajeroa. kunnon rauta-autoa. ehkä siitäkin löytyy samaa fiilistä, toivottavasti. tahtoisin semmoisen vanhan rautaisen nelivedon, joka ei jätä eikä petä, kulkee maastossa kuin maastossa.

martti on kasvanut hurjaa vauhtia, korkeutta tulee pari senttiä viikossa ja kiloja muutama. martti on aivan uskomattoman nopea oppija. paikka, istu, ei, irti, hae -käskyt menee jo tosi hienosti. ihana hurtta. martti seuraa minua edelleen joka puolelle ja tahtoo olla kaikessa mukana. tuhoja ei ole juuri tullut, muutaman kerran on sandaalit saaneet kyytiä, mutta aika lievää sellaista.

iltalenkki odottaa. mielessä on ollut jo pitkään laittaa sekalainen joukko valokuvia, kuvatkin on mielessä, ehkä pian saan aikaiseksi. kuvat pitäisi vain saada siirrettyä tälle koneelle.

ps. facebookkiin en jostain syystä ole päässyt pariin iltaan, palaan pian viesteihin kunhan pääsen sinne sisälle.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

aino osaa edelleekin vaan istua..hmm..onkohan minussa jotain vikaa..;) mutta ei kyllä karannu mökillä, vaikka oli vapaana koko ajan..merikotkia sai kyllä pelätä.

Riina kirjoitti...

Martista äkkiä paljon kuvia! Ja kodista myös ;) Kiva että olet päässyt käsiksi työhön, lööbailu maistuu aina paljon paremmalta, kun on ensin raatanut.
Mie olen nyt viikon lomautettuna, kiitos Kuopion kaupunginisät! Mutta onpahan aikaa puuhastella hurttien kanssa. Tänään satoi rakeita, kiinnostava sääfakta Savosta.

jenni kirjoitti...

L - oppia ikä kaikki. biltong on erittäin toimiva koulutukseen. meidän pienokaiset taitaa olla aika samanikäisiä. mara on nyt 4kk ehkä. aino?

R - sääfaktat savosta lämmittävät aina mieltä. lööbaile rauhassa koirat kainalossa. kuvia tulossa...