19. huhtikuuta 2009

jihaa!! pikkuhiljaa arki alkaa rullaamaan, asiat alkavat loksahtelemaan paikoilleen vaikeuksien jälkeen. sinnikkyys ja odottaminen palkitaan. meillä on OMA AUTO. niin luksusta ja ihanaa. minun "vankeuteni" on päättynyt. eilen käytiin hakemassa nelivetoinen rauta-auto (pajero vuosimallia 99) windhoekista. tänään on testailtu sitä dyyneillä ja joenpohjassa, jossa oli laulavia kiviä. huomenna pitäisi myös saada nettiyhteys kuntoon, nettiyhteys, jota voi käyttää vähän huolettomammin kuin nykyistä. eli sitten on kuvia varmasti tiedossa niin asunnosta, martista kuin meistä. tosin ensi viikko on niin työntäyteinen, että en ole varma kuinka naatti mahdan olla iltaisin. aamulla on lähdettävä vaille kuusi ja illalla palaan vasta seitsemän ja kahdeksan välillä kotia. onneksi mies voi käydä päivällä katsomassa marttia.

eilen illalla olimme syömässä suomalaisen miehen kanssa. tämä mies on tekemässä jotain miehen firmalle viikon ajan täällä. oli hienoa päästä kuulemaan suomi-kuulumisia ja ennen kaikkea puhua suomea.

tällä kertaa ei sen kummempia, ilma on viilentynyt huomattavasti. tuulee kylmästi mereltä, ihan virkistävää välillä. huomiseen!! hyvää alkavaa viikkoa.

3 kommenttia:

Riina kirjoitti...

No minäpä jatkan sääpäivityksiä: täällä on ihan järkyttävä tuuli ollu kaks päivää, taitaa katto kohta irrota, että sitä on liikkeellä. Kuvittelen että E-A:n tuuli tuntuu jotenkin erilaiselta...
Nauti raatamisesta, eli hyvää työviikkoa!

Maarit R kirjoitti...

Hauska lukea taas kuulumisia. Olen oikeasti vähän kateellinen, kun Martti osaa jo niin paljon. Meidän Patulla on joku hirveä uhmaikä:( t. Maarit R (ja juu, kyllä se olin minä sieltä Talinkorventieltä.)

jenni kirjoitti...

R - kiitos.kiitos. nautin raatamisesta ja pitkistä päivistä. nauti sinä lomalomautuksesta.

M - marankin uhmailu on alkanut. tuhovietti kaikkeen, onneksi kuitenkin vain ulkoilmassa. patu patu!! makupalat kunniaan! niillä oppii. arvoitus ratkennut. tak!