5. huhtikuuta 2009

talviajassa

viime yönä siirryimme talviaikaan. tunti taaksepäin. kahden tunnin aikaero suomeen. mutta syksyllä taas eletään samaa aikaa.

hengareita olen muuten hamstrannut jo niin paljon, että ei vaatteet riitä niille. eilen löytyi ihastuttava huonekalukauppa. ehkä pian löytyy myös lipasto. martin kanssa käytiin aamulla juoksulenkillä rannalla ja pieni jumppatuokio sen jälkeen antoivat mahtavan aloituksen päivään. mies meni jo ennen seitsemää golffaamaan. uusi harrastus hänelle. iltapäivällä lähdetään kapkaupunkiin ja martti lähtee hoitoon. raukkaparka ja julma minä. eilen illalla martti halusi välttämättä nukkua lattialla ihan sängyn vieressä, vaikka se normaalisti rakastaa omaa petiään ja nukkuu vähän matkan päässä sängystä jalkopäässä. taisi toinen aavistaa, että tänään erotaan hetkeksi. viikolla kävimme vierailemassa hoitopaikassa spca:lla, josta martti haettiinkiin. martti ei ollut peloissaan vaan ihan innokas nuuskija siellä, joten kaippa se pärjää. tosiasia on kuitenkin se, että kun me tulemme lomailemaan suomeen on martin mentävä hoitoon ja ajattelimme, että on parasta, että hoitopaikka on aina sama.

miehellä on töitä ensi viikon kapissa ja onnekas sattuma tuo yhtaikaa suomesta m&j häämatkailemaan etelä-afrikkaan, joten minäkin lähden mukaan. vaikea oli päätös, mutta näin mennään nyt.

täällä on ollut uskomattoman hieno sää ainakin jo viikon verran. lämmintä, lämmintä, ainaista aurinkoa ilman pilviä. talviaikaan siirtyminen vain aiheuttaa sen, että aurinko laskee jo kuudelta ja se rajoittaa ulkona liikkumista, koska seitsemältä on jo pilkkopimeää. meillä on ollut tapana mennä dyyneille lenkkeilemään seitsemän aikaan ja samalla ihailemaan auringonlaskua. nyt ei taideta enää ehtiä, koska mies tulee kotiin aina niin myöhään. ehkä siitä tulee sitten maran ja minun harrastus.

pakkaaminen odottaa. ja uusi kone. m&j, muistakaa ottaa se mukaan!!!! ja tervetuloa edelleen!

2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

Hee heh, nyt näkyy tekstit ! Pitäkää hauskaa ! Kyllä Martti selviää...
K

Riina kirjoitti...

Kyllä Martti pärjää, laitat sille mukaan sen rakkaan pedin ja vaikka jonkun oman puserosi, jossa on tuttua tuoksua :)