29. huhtikuuta 2009

what a wonderful world

katie meluan laulamana. kaunis tapa aloittaa päivä. vaikka olen tainnut jo aloitella päivääni monta tuntia. aamun uudet rutiinit alkavat pikkuhiljaa muotoutua. ja hei, näistä rutiineista on pidettävä kiinni. aamulla ensimmäisenä lenkkivaatteet päälle ja maran kanssa lenkille, josta puolet sisältää juoksemista rannalla, reilu 40 minuuttia, kotiin pikajumpalle, suihkuun ja aamupala. vasta aamupalan jälkeen alkaa verkkainen pohdinta päivän toiminnoista.

tänään menen selvittelemään vielä muutamaa paperiasiaa ft-luvan harjoittamiseen. ei meinaa kelvata tuo turun amk:n englanninkielinen todistus. pitää ottaa vielä suomenkielisestä osiosta kopiot ja lähettää ne. eli miehen työpaikalle kopioita ottamaan, poliisiasemalle hakemaan leimat kopioihin, että ovat aitoja kopioita alkuperäisistä. viimeksi viisi poliisia hääri papereiden kanssa hetken. saa nähdä kuinka tänään käy. matkatoimistossa käyn kyselemässä josko löytyisi jotain vkl:a ajatellen, jotain aktiviteettia ja paikkaa, joka sopisi marallekin.

eilinen meni puuhaillessa kotona, lähinnä kyllä kirjan parissa, lehtolaisen rivo satakieli vei ihan mennessään, vaikka olenkin aina vierastanut hyvin voimakkaasti dekkareita (wallanderit poikkeus!). illalla ehdittiin vielä hetkeksi dyyneille juoksemaan, mies tuli kerrankin kotiin ennen auringonlaskua. suomessa päivä pitenee, täällä lyhenee. aurinko alkaa laskemaan viiden jälkeen ja kuudelta on jo pimeää. maaliskuun alussa kahdeksalta oli vasta pimeää. niisk!

pikkuveljelle yritin soittaa eilen muutamankin kerran. ei mokoma vastannut. mutta jos tätä luet ennen reissuun lähtöä niin oikein mukavaa lomaa!!! kannustakaa kallio voittoon!! muista kuunnella iekkiä! iekille myös aurinkoista matkaa!

ps. kyllä tuo oma auto on niin verraton. parin viikon takainen ahdistus on poissa ja olo on kuin vapaalla lintusella. menen, kun tahdon!!

Ei kommentteja: