12. huhtikuuta 2009

just a perfect sunday!

rannalla kalastaen, istuen, kävellen ja jutellen. loistavaa ruokaa ja tuoretta kalaa. ystävällisiä ja vieraanvaraisia ihmisiä. aamupäivästä auringonlaskuun. minä tykkäsin, mies ja martti myös.


vietimme siis päivän rannalla miehen työkaverin perheen kanssa. ajateltiin käydä vain ohimennen katsomassa kalastusta ja rantaa, mutta koko päivä siinä vierähti. täällä kalastetaan paljon. rantaviiva on täynnä kalastajia. koko perhe lähtee päiväksi rannalla kalastamaan, naiset huolehtivat lapsista ja ruuanlaitosta, miehet kalastavat ja juovat samalla muutaman oluen. lapset leikkivät hiekassa ja hiekkaa on jälleen kerran kaikkialla. kirjaimellisesti. suu, vaipat, korvat, kädet, kasvot. kaikki.


minulla taitaa olla paljon työtä, jotta saan päivitettyä kaiken minkä haluan. minun uusi tietokone ei suostu menemään nettiin mokkulan kanssa. vista ei tunnista mokkulaa. goddamnit. koneen kanssa on yritetty yhteistyötä nyt kolme päivää, mutta ei. itkukaan ei ole ollut kaukana. jos jollain on jotain vinkkejä niin kertokaa ihmeessä. olemme tulleet tulokseen, että ajureissa on vikaa, tai miehen ystävä on tullut siihen tulokseen, mitä ikinä se tarkoittaakaan.


haluaisin kuitenkin kertoa ja erityisesti laittaa kuvia kapkaupungista, table mountainin huikeista maisemista ja ihanista illoista sekä päivistä j&m:n seurassa. aion kutsua nyt jokaisen teistä meille vierailemaan. anytime. majoitus hoidettu ja kuljetus windhoekista (namibian pääkaupungista) meille.


jaaman. muutama kuva tässä. veljekset onnellisena, vaikka jälkiruoka tuntuikin olevan so gayish!yleisasiantuntijalta pyydetään selitystä tähän taivaalla leijuvan laivan arvoitukseen.


table mountainilta näkymä. olemme yli 1600 metrin korkeudessa, kaapelihissillä pääsi huipulle ja miehen veljen vaimo kohtasi pelkonsa, ei ehkä voittanut, mutta kohtasi. kohtaaminen oli hyvin voimakkaan oloinen. näkymät oli henkeäsalpaavat, oikeasti.

torstai-iltana miehen työkaverin luona braai'imassa eli grillaamassa. very delicious! me like. rocky ja jelly mukana touhussa. puhuva papukaija ei tahtonut poseerata.


lauantai-iltana takaisin kotimaisemissa, dyyneillä katsomassa auringonlaskua ja testaamassa itselaukaisijaa. perhepotretti. martti oli kaapattava mukaan kuvaan. mara oli oikein iloinen , kun kävimme hakemassa hänet hoidosta niin kuin mekin.

sunnuntai, tänään. kalastamisen valmistelua


päivä jo taittumassa iltaan, aurinko alkaa laskea ja on niin kaunista.
auringonlaskun aikaan.


huomenna tiedossa lisää kuvia.

hyvää yötä. nauttikaa vielä pääsiäismaanantain rauhasta.

8 kommenttia:

aila mummo kirjoitti...

kAIKKI KUULOSTAA NIIN IHANALTA.
Afrikka on tullut paljon lähemmäksi Kortteisenmäkeä,tämän sinun blogisi myötä ja karttapallo ja läppäri saaneet vakiopaikan tuvan pöydälle.
Täällä tuli uutta lunta tuvan täydeltä ja nyt se sulaa,rönttäkeli mutta aurinkokin paistelee ajoittain.
Hiljainen pääsiäinen vain minä ja Charlie.Rakkaita terveisiä kaikille kolmelle.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas eli nyt pääsis jo kyläilemään! jee jee! Täytyy miettii jos tos kesälomalla...
T:Tony

Riina kirjoitti...

Ihania maisemia ja ihana bullikin bongattu yhestä kuvasta :) Mulla olis ainakin hirmuinen vierailukuume...

Maarit R kirjoitti...

Ihania kuvia indeed. Täälläkin on ollut tosi aurinkoinen pääsiäinen, eilen pihatöissä tuntui ihan kesältä. Mä varasin just Maija-siskon kanssa liput perus-Bangkokiin, mutta vielähän tässä on kolme vuotta aikaa tulla Afrikan mantereelle kyläilemään. Iskukki onkin itse asiassa tulossa Afrikan kiertueelle syksyllä, ja olen aika kade etenkin siitä Kapkaupungin osuudesta. Terkkuja! (Myös varmaankin Katrilta, joka lukee myös blogia, mutta ei muista koskaan kommentoida. Juteltiin tästä just torstaina, kun käytiin ulkona.)

Katsan blogi kirjoitti...

Tervehdys ! Ihania maisemia ja kuvia, kyllä teidän kelpaa... Me ainakin yritetään tulla syksyllä, jos vain onnistuu. Ja nyt tiedän mitä tarkoitit että kuvien lisääminen on vaikeaa jne. Meinas hiukka hermo mennä. Täytyy vaan ottaa aikaa kun lisäilee. Terkkuja Masalle ja Martille, Jebu ! Nauttikaa kaikesta ! nimim. viimeinen päivä Roviksella, huomenna kotio.

jenni kirjoitti...

mummi - ehkä pian päästään taas päivittelee blogia päivittäin, jos kone saadaan nettikuntoon huomenna.paljon rakkaita terveisiä teille takaisin.

tony- me odotetaan sua

riina - ja myös sua

maarit - pakko ensin kysyä, etä olitko sinä silloin talikorventieltä? koska bangkokiin? terkkuja takaisin katrille. suakin me odotetaan, vaikka sitten kolme vuotta

k&k:n perhe - teitäkin me odotetaan, lapsia jo ihan pian, tulette sitten syksyllä heidät hakemaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.islandnet.com/~see/weather/graphics/photos/supmirg2.gif

http://www.islandnet.com/~see/weather/elements/supmrge.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Mirage

jenni kirjoitti...

kiitos yleisasiantuntijalle!